Prima Pagina Noutati NAVIGON Europe este vandut la oferta in AppStore

NAVIGON Europe este vandut la oferta in AppStore

Va spuneam acum mai bine de o saptamana ca aplicatia NAVIGON Europe este disponibil la REDUCERE in App Store, iar dezvoltatorii sai inca o ofera la un pret aproape injumatatit, asa ca astazi va readuc aminte faptul ca ea este in continuare disponibila la un pret foarte bun.

Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la REDUCERE din App Store-ul companiei Apple.

Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa.

Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

WITH NAVIGON YOU CAN TURN YOUR IPHONE OR IPAD INTO A FULLY FUNCTIONAL MOBILE NAVIGATION SYSTEM. THANKS TO A FAITHFUL ADAPTATION OF THE MENU FUNCTIONS, THE APP FITS IN SEAMLESSLY WITH THE IOS OPERATING CONCEPT AND CAN BE INSTALLED ON ANY IPHONE 3GS, IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5 OR IPAD DEVICE (THE NAVIGATION FUNCTION IS ONLY AVAILABLE ON THE IPAD WIFI +3G). 

Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS, de la 79.99 euro la 54.99 euro, in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

navigon-europe-oferta

 • F(x)

  Dețin aplicația de mai bine de 6 luni! 🙂

 • EMP83

  Mai bine TomTom , 20 euro pe an sau 45 pe 3 ani. Radare, trafic, totul inclus automat.

 • SebyPT

  Tom tom e slab pe europa de est si centrala.. e bun doar pe west.. navigon e bun peste tot.. cele mai bune harti..

 • SebyPT

  Am avut navi tom tom care costa 400 de euro la vremea respectiva si am tinut-o in sertar folosind navigonul fiind mult peste..

 • Catalin Petrisor

  E OK NAVIGON, la fel si pretul.

 • still

  NAVIGON este foarte. O am de mulți ani.
  Dar Waze este gratis 🤗