Super Mario Run – top descarcari si incasari

Super Mario Run a cucerit deja topurile celor mai populare aplicatii din AppStore din punct de vedere al descarcarilor si incasarilor.

Super Mario Run a fost lansat noaptea trecuta in AppStore, iar jocul este deja in topul listelor cu cele mai populare aplicatii gratuite dintr-o multitudine de AppStore-uri de pe planeta. Vorbim despre un Super Mario Run care era asteptat de peste 20 de milioane de oameni inainte de a fi lansat, el fiind descarcat cel mai probabil de cateva zeci de milioane de ori deja.

Popularitatea Super Mario Run este vizibila nu doar in ceea ce priveste topul celor mai descarcate aplicatii gratuite, ci si in ceea ce priveste opurile aplicatiilor cu cele mai mari incasari. Super Mario Run a reusit sa ajunga si pe primul loc in topul aplicatiilor care genereaza cele mai mari incasari, deci foarte multa lume a platit 10 euro pentru a avea acces total la joc.

Super Mario Run – in topurile aplicatiilor privind descarcarile si incasarile

Nintendo anuntase ca Super Mario Run va avea un in-app purchase care va costa 10 dolari, sau euro, si va oferi acces la toate nivelurile create pentru joc. Avand in vedere ca Super Mario Run este in topul aplicatiilor care au generat cei mai multi bani dupa lansarea in AppStore, este clar ca milioane de oameni au platit pentru a avea acecs la aceste niveluri.

Succesul Super Mario Run nu este surprinzator, avand in vedere ca Apple il promoveaza masiv in magazinul sau online, chiar de pe prima pagina. Cu o sustinere atat de puternica in spate, Super Mario Run nu poate avea decat succes, iar zilele urmatoare vom afla si cati bani a facut titlul dupa lansarea oficiala in AppStore, sau cate descarcari a generat pana acum.

super-mario-run-descarcari-incasari

4 COMENTARII

  1. Bai mie imi place jocul, e haios si destul de bine facut, insa cred ca puteau sa puna jos un control tip nintendo (sageti si butoanele A si B), era mult mai misto daca nu fugea mereu de nebun si te puteai si intoarce cu el, cum era cel clasic.