AirPods – primele unboxing-uri (VIDEO)

Primele unboxing-uri pentru castile AirPods ale companiei Apple au inceput sa apara in cursul zilelor trecute pe internet pe masura ce ele Apple a inceput sa le livreze catre clienti. Multe dintre ele au ajuns la jurnalisti americani, astfel ca acum avem ocazia de a vedea si primele lor impresii filmate in legatura cu acest nou produs al companiei Apple.

In clipurile video de mai jos veti vedea experienta de conectare a castilor AirPods la un produs Apple, simpla conectare la unul dintre ele facand conectarea si cu restul. In ceea ce priveste calitatea audio a castilor AirPods, ei bine se pare ca ea nu este simtitor superioara celei oferite de catre castile EarPods standard, asa ca aici probabil sunteti lamuriti.

In ceea ce priveste autonomia bateriei, castile AirPods pot oferi si pana la o saptamana de functionare in cazul unei navete zilnice de doar 2 – 3 ore, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Desigur ca aici vorbim despre autonomia combinata a castilor si a carcasei in care le incarcati, deci teoretic ar trebui sa aveti parte de o experienta foarte buna.

Mai multe detalii cu privire la castile AirPods puteti vedea in clipurile video de mai jos si veti afla care este experienta de folosire a lor.