Prima Pagina iPhone 6S Un iPhone 6S a luat foc in timp ce se incarca

Un iPhone 6S a luat foc in timp ce se incarca

Un nou iPhone 6S a luat foc in timp ce se afla la incarcat, sau cel putin asta sustine proprietarul care a inregistra pozele de mai jos pentru intreaga lume. Puteti observa ca vorbim despre un terminal al carui baterie s-a umflat intr-adevar si s-a topit partial in interiorul carcasei, ecranul parand a fi intact, insa spatele carcasei nu este aratat.

Persoana care detine acest iPhone 6S sustine ca terminalul ar fi luat in timp ce se afla la incarcat, insa incidentul nu pare sa fi generat pagube materiale sau fizice pentru el. Deasemenea, nu se specifica nici daca un incarcator original al companiei Apple, sau al unui partener autorizat, era folosit, sau incarcarea a fost facuta cu un incarcator neautorizat.

Avand in vedere ca pana acum s-a dovedit ca problemele de acest gen cu terminalele Apple apar din cauza folosirii de incarcatoare neautorizate, sau a aplicatii de forta pe terminale, este greu de spus care este cauza acum. Totusi, trecem si acest iPhone 6S in randul celor care au luat foc in timpul folosirii si mai adaugam o bila neagra pentru Apple.

Recent, iPhone 6S a fost in mijlocul unui scandal imens dupa ce Apple a recunoscut ca aceste terminale au baterii defecte si genereaza inchideri aleatorii ale dispozitivelor. Desigur ca este mai bine sa ti se inchida terminalul decat sa ia foc in timp ce il folosesti, iar Apple a initiat un program prin care inlocuieste gratuit bateriile anumitor modele ale iPhone 6S.

Acestea fiind spuse, care credeti ca este cauza acestui nou incident cu un iPhone 6S care a luat foc ?

iphone-6s-foc-incarcat

iphone-6s-foc-incarcat-1

iphone-6s-foc-incarcat-2

 • Srb Srb

  incarcatorul ala contrafacut de pe amazon…

 • MariusMuntean

  sau pur si simplu imbecilitatea Apple la capitolul baterii…care se laudau ca is safe.

 • terrymada

  Pai a fost safe. Nu a explodat, nu a generat schije si nu a cauzat pagube materiale sau umane…una e sa nu fie safe si alta e sa nu se defecteze

 • catalin

  De unde știi ca e contrafacut de pe Amazon? Dam repede vina pe utilizator…

 • N-ai de unde sti care e problema, daca a fost lovit pe carcasa, daca a fost folosit un incarcator neautorizat, etc. Realitatea este ca nici nu vom afla vreodata.

 • Srb Srb

  totusi daca erau probleme de la Apple se vedeau cand s-au lansat aceste modele..aka Note 7 si nu dupa 2 ani

 • Srb Srb

  daca era din cauza producatorului aflam despre aceste lucruri de acum 2 ani de zile !

 • badmad

  Bag picioarele ca vreau sa imi vand 6s+ si acuma din cauza problemelor o sa valoreze fix prastia.Ce chestie ca am un iphone 4 in dulap impecabil care merge ca in prima zii.Si nici probleme cu bateria sau butonul home sau alte chestii.Rusine Apple

 • Srb Srb

  poti lejer sa il vinzi daca nu are probleme

 • Claudiu6s

  Aolo ce gandire aveti uni,note 7 a explodat dupa 2 saptamanii de la aparitie 6s are 2 ani si daca nu stiti termeni ai conditiile ele sunt garantate in medie 2 ani asa ca ce vb voi vreti sa va tina un kkt de telefon o viata frate pe bune

 • V.P

  Apple a avut intotdeauna probleme la acest capitol , nu exista model lansat de Apple in care sa nu existe probleme de acest fel . La iPhone-uri nu exista o regula cand trebuie sa expodeze , cum bine ai vazut nu trece o luna sa nu auzi cazuri in care iPhone-urile explodeaza . Din pacate anul asta avem inca un producator cu aceasta problema , vorbim de produse din seria S si bineinteles spectaculosul Note 7 .

 • Badea

  In primul rand, 6S are putin peste un an de cand a fost lansat si nu 2 ani. Nu este obligatoriu ca telefonul din articol sa fie atat de vechi, poate a fost cumparat și activat saptamana trecuta tinand cont ca Apple încă vinde 6S.

 • Badea

  Tinand cont ca americanii au garantie de 1 an la produse, nu consideri ca ar fi o problema ca dupa ce telefonul iese din garantie ia foc?

 • Srb Srb

  mda nu se poate compara…din punct de vedere al vanzarilor…posibil si sony/htc daca ar vinde sute de milioane sigur se gaseste o problema sau mai multe din cauza diferentelor dintre mediile si oamenii care le utilizeaza si in ce fel

 • Srb Srb

  si pana saptamana trecuta a fost cazut de pe rafturi, transportat cu probleme etc pana a fost cumparat…sunt multe multe situatii

 • V.P

  Pai toate produsele Apple cu astfel de probleme au fost traumatizate , stresate si incorect manipulate 😜
  Intotdeauna clientul e vinovat !!

 • sorin

  iPhoanele au problema asta de cand exista , chiar si IPod-urile aveau problema asta .
  Apple si fanii ei sunt ultimii care au dreptul sa-i acuze pe altii , pt ca per total sunt de sute de ori mai multe iPhoane care au luat foc/explodat/fasait decat orice alt model de telefon .

 • badmad

  Auzi Claudiu 6s….telefon de cacat? Tu crezi va am dat pe el 100 lei?De banii aia vreau ceva nu numai vrajeli de best phone ever.

 • Viorel Preda

  Este interesant să vezi că o problemă similară a iPhone-ului este percepută diametral opus față de cea din cazul Note 7! Mai e puțin și unii ar putea să te convingă că explozia iPhone-ului este un nou “feature”, numai să se perceapă cât mai mult că iPhone este perfect, și Note 7 (în generala tot ce este Samsung) este oribil.

  Interesant să vezi că deja s-au descoperit cauzele defecțiunii iPhone-ului: e încărcătorul defect, doar a ars (Note 7 exploda!). Terrymada scrie că iPhone nu a generat schije (de parcă vreun alt smartphone ar fi făcut-o). Se scrie că nu știm despre ce anume și exact a fost vorba în cazul iPhone-ului (deși inițial cazului Note 7 știați instant care era problema), etc.

  Fiecare poate scrie în nume propriu, dar măcar nu mai incitați la ură cu atâta agresiune… Asta demonstrează că nici Apple nu este mai brează când vine vorba despre controlul de calitate, și că este nepotrivit să râzi de paiul din ochiul ăstuia.

  Ca să il citez pe Srb “Apple-the best or nothing”, şi “SUPERB!”

 • V.P

  😜😜