Un iPhone 6S a luat foc in timp ce se incarca

Un nou iPhone 6S a luat foc in timp ce se afla la incarcat, sau cel putin asta sustine proprietarul care a inregistra pozele de mai jos pentru intreaga lume. Puteti observa ca vorbim despre un terminal al carui baterie s-a umflat intr-adevar si s-a topit partial in interiorul carcasei, ecranul parand a fi intact, insa spatele carcasei nu este aratat.

Persoana care detine acest iPhone 6S sustine ca terminalul ar fi luat in timp ce se afla la incarcat, insa incidentul nu pare sa fi generat pagube materiale sau fizice pentru el. Deasemenea, nu se specifica nici daca un incarcator original al companiei Apple, sau al unui partener autorizat, era folosit, sau incarcarea a fost facuta cu un incarcator neautorizat.

Avand in vedere ca pana acum s-a dovedit ca problemele de acest gen cu terminalele Apple apar din cauza folosirii de incarcatoare neautorizate, sau a aplicatii de forta pe terminale, este greu de spus care este cauza acum. Totusi, trecem si acest iPhone 6S in randul celor care au luat foc in timpul folosirii si mai adaugam o bila neagra pentru Apple.

Recent, iPhone 6S a fost in mijlocul unui scandal imens dupa ce Apple a recunoscut ca aceste terminale au baterii defecte si genereaza inchideri aleatorii ale dispozitivelor. Desigur ca este mai bine sa ti se inchida terminalul decat sa ia foc in timp ce il folosesti, iar Apple a initiat un program prin care inlocuieste gratuit bateriile anumitor modele ale iPhone 6S.

Acestea fiind spuse, care credeti ca este cauza acestui nou incident cu un iPhone 6S care a luat foc ?

iphone-6s-foc-incarcat

iphone-6s-foc-incarcat-1

iphone-6s-foc-incarcat-2