Prima Pagina smartphone Cele mai rezistente si inovatoare smartphone in 2016

Cele mai rezistente si inovatoare smartphone in 2016

2016 a fost un an controversat pentru lumea smartphone, cu foarte putine inovatii reale in lumea intreaga, dar cu multe scandaluri si probleme pentru producatori consacrati, precum Samsung. Pentru ca 2016 a fost un an foarte dinamic in lumea smartphone, omul care a testat majoritatea smartphone-urilor de top, a decis sa ne spuna si care sunt cele mai rezistente si mai inovatoare.

In clipul video de mai jos vedeti o prezentare facuta de catre acesta pentru cele mai rezistente si mai inovatoare smartphone-uri ale anului 2016, alegerile sale fiind interesante. Mai exact, cel mai rezistent smartphone al anului 2016 a fost declarat HTC 10, in timp ce premiul de cel mai fragil smartphone al anului 2016 a fost acordat NexBit Robin.

Mergand mai departe, cel mai usor de reparat smartphone lansat in 2016 a fost declarat Google Pixel, in timp ce HTC 10 a fost declarat smartphone-ul cel mai greu de reparat. Trecand acum la smartphone-ul cu cele mai multe inovatii, Xiaomi Mi Mix a fost ales, iar asta pe buna dreptate multumita ecranului folosit de catre producatorul sau.

Smartphone-ul cu cele mai putine inovatii a fost ales iPhone 7, iar aici cred ca exista foarte multe motive pentru a sustine o asemenea alegere. Desigur ca toate aceste alegeri pot fi criticate in fel si chip, insa realitatea este ca intr-o anumita masura unele sunt adevarate, iar iPhone 7 nu inoveaza in vreun fel sau altul in comparatie cu concurenta.

 • Mircea Radulescu

  Aștept un comentariu de la SRB în care să ne spună că măcar Apple față de Samsung s-a remarcat și în acest top 🙂

 • Viorel Preda

  Paradoxal: cea mai inovatoare companie din lume produce smartphone-ul cel mai puțin inovator 🙁
  Ce a fost și ce a ajuns…

 • Mircea Radulescu

  Este o vorbă care spune cam așa: Nu va fi mai bine până ce nu va fi mai rău.

 • sorin

  De remercat ca fara problema bateriei , Note 7 at fi fost cel mai grozav telefon al anului – din nou.

 • Mr. Tambourine Man

  Deci inovație e când schimbi designul gen S6 la S7, da?
  Ești tare!

 • Srb Srb

  Anul acesta apple a reinventat conectarea wireless iphone la castile airpods . Pana la urma a fost si in topul inventiolor de anul acesta