eMAG: iPhone 6S cu reducere de 1700 LEI

eMAG are in oferta iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reducere de pana la 1800 LEI, produsele avand un pret mult mai mic decat cel din Apple Store in momentul de fata.

eMAG are astazi oferte la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in aceasta pagina, aceste smartphoneuri resigilate ale companiei Apple beneficiind de reducere de pana la 1800 LEI in momentul de fata. Vorbim despre oferte eMAG atat la terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi, cat si terminale resigilate, magazinul avand in vanzare modelele lansate in 2015, cat si cele actualizate in 2016.

Incepem cu oferte eMAG la iPhone 6S si iPhone 6S Plus resigilate in aceasta pagina, cei de la eMAG avand pentru noi reduceri de pana la 1800 LEI pentru cei interesati. Acestea sunt si cele mai bune oferte pe care eMAG le are disponibile pentru aceste doua modele de smartphoneuri in momentul de fata, preturile fiind foarte bune pentru clienti.

In cazul terminalelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi, avem parte de oferte eMAG mult mai mici, de doar 200 LEI reducere, astfel ca in aceasta pagina beneficiati de o oferta diferita. Totusi, vorbim despre terminale noi pe care cei de la eMAG le vand, asa ca daca le preferati pe acestea, trebuie sa fiti pregatiti sa suportati si o reducere mai mica aplicata in cadrul acestor oferte.

eMAG: iPhone 6S cu reducere de 1700 LEI

Avand in vedere ca ne apropiem de Craciun, este putin probabil sa gasiti oferte mai bune decat acestea la iPhone 6S si iPhone 6S Plus resigilate, la cele noi existand loc de scaderi de preturi, asta daca vor fi. Pana atunci, alte optiuni in ceea ce priveste oferte eMAG nu mai aveti disponibile, astfel ca fie mai asteptati ca eMAG sa mai anunte promotii, fie faceti o achizitie acum.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti oferte eMAG la iPhone 6S si iPhone 6S Plus resigilate, cu pana la 1800 LEI reducere, in timp ce in aceasta pagina gasiti oferte la modele noi care beneficiaza de o reducere de numai 200 LEI.

emag-iphone-6s-reducere-1800-lei