iOS 10.2 – probleme cu bateria si inchideri aleatorii pe iPhone

iOS 10.2 are probleme mari cu bateria care genereaza inchideri aleatorii pe iPhone sau scaderi subite ale procentajului bateriei.

iOS 10.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar retelele de socializare au fost inundate de plangeri ale utilizatorilor din lumea intreaga. Exista foarte multe probleme de care oamenii se plang, insa in acest articol ma voi concentra pe problemele bateriei si inchiderile aleatorii care se intampla pe terminalele iPhone.

Stiti deja ca unele iPhone-uri se inchideau aleatoriu inainte ca iOS 10.2 sa fie lansat si asta chiar daca ele mai aveau minim 30% din baterie disponibila. Ei bine, in iOS 10.2 lucrurile s-au schimbat in rau, astfel ca terminalele iPhone se inchid aleatoriu mai des, dar pierd si energie din baterie din senin in timpul folosirii, lucru care nu se intampla pana acum.

Pentru inceput, cei carora li se inchideau terminalele iPhone in mod aleatoriu cand mai aveau cam 30% din baterie, sustin ca problema s-a agravat dupa lansarea iOS 10.2 de catre Apple. Mai mult decat atat, se pare ca energia afisata de catre unele terminale iPhone cu iOS 10.2 pentru baterie scade in mod aleator la jumatate fara vreun avertisment.

iOS 10.2 – probleme cu bateria si inchideri aleatorii pe iPhone

Aceasta problema nu s-a mai intamplat pana acum cu terminalele iPhone ale companiei Apple, adica pana in prezent nu am intalnit vreo situatie in care energia din baterie sa se injumatateasca instant. Desigur ca este mai bine decat sa ti se inchida iPhone-ul in timp ce il folosesti, insa chiar si asa, vorbim despre o problema a iOS 10.2 care este extrem de suparatoare.

Aceste probleme sunt raportate cu cea mai mare regularitate si in numar tot mai mare de catre utilizatorii din lumea intreaga, iar compania Apple cu siguranta este constienta de ele. In general, iOS 10.2 s-a comportat bine pentru multa lume, chiar si in versiunile beta, insa iata ca versiunea finala aduce foarte multe surprize neplacute pentru alte persoane.

Experienta mea cu iOS 10.2 a fost complet diferita, fara probleme de acest gen, atat pe iPhone 7 Plus, cat si pe iPhone 6S. Este greu de spus de ce apar probleme atat de suparatoare cu terminalele iPhone si daca nu cumva baterii defecte ar fi la baza lor, insa compania Apple poate sa raspunda cel mai clar la ele.

Acestea fiind spuse, ati intalnit probleme de acest gen cu iOS 10.2 ?

ios-10-2-probleme-baterie-inchideri