Prima Pagina jailbreak iOS 10.1.1 jailbreak – ce trebuie sa stii

iOS 10.1.1 jailbreak – ce trebuie sa stii

iOS 10.1.1 jailbreak va fi lansat in curand, o versiune bruta a solutiei fiind oferita deja pentru cei care stiu sa o foloseasca pe iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 10.1.1 jailbreak se apropie cu pasi repezi de lansare, saptamana aceasta fiind publicata o versiune bruta a acestei solutii de exploatare a sistemului de operare al Apple. Deocamdata solutia a fost testata numai pe iOS 10.1.1 si pe iPod Touch 6G, plus iPad Mini 2, insa cei care au dezvaluit-o sustin ca ea ar trebui sa functioneze pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch.

Mai mult decat atat, solutia de iOS 10.1.1 jailbreak ar trebui sa fie compatibila inclusiv cu vechile versiuni ale iOS 10, chiar pana la prima lansata de catre Apple in septembrie. Acest lucru nu a fost testat, insa vulnerabilitatile folosite exista de ceva vreme in iOS 10, asa ca teoretic toate versiunile anterioare ar trebui sa fie usor de exploatat cu acest software.

Din pacate iOS 10.2 a inchis aceste vulnerabilitati si de aceea avem acum o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak, altfel cei care au descoperit vulnerabilitatile nu le-ar fi dezvaluit. Practic, ele sunt inutile pentru a continua exploatarea iOS dincolo de iOS 10.2, asa ca au fost publicate pentru ca o echipa de hackeri sa lanseze o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak in baza sa in viitor.

iOS 10.1.1 jailbreak – ce trebuie sa stii

Pana in acest moment, nicio echipa de hackeri nu si-a anuntat intentia de a lansa o solutie iOS 10.1.1 jailbreak bazata pe aceste vulnerabilitati, dar ea va veni cu siguranta. Avand un vedere ca software-ul publicat pentru iOS 10.1.1 jailbreak este intr-o versiune bruta, totul va trebui transformat intr-un program, aplicatie sau website care sa faca jailbreak-ul imediat.

Cat va dura pana cand vreo echipa de hackeri va lansa o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak este greu de spus, insa teoretic la inceputul anului viitor ea ar trebui sa fie disponibila. Desi multiple echipe de hackeri au anuntat lansarea unei solutii de iOS 10 jailbreak, pana acum niciuna nu a reusit sa ne ofere un software care sa permita o asemenea exploatare a sistemului de operare.

Avand in vedere ca Apple a schimbat radical strategia de actualizare a iOS si lanseaza in mod constant actualizari noi pentru a inchide rapid orice vulnerabilitati, viitorul jailbreak-ului este sumbru. Chiar si asa, ar trebui sa ne putem bucura de o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak foarte curand, insa asta inseamna ca va trebui sa ramaneti, sau sa instalati, la iOS 10.1.1.

jailbreak-ios-10-1-1-sa-stii

 • danie

  Hmmm asteptam 😎😎

 • freskeeeh

  De fapt Luca Tudesco aka qwertyoruiopz a anunțat ca va lansa o soluție de jailbreak bazata pe exploit-urile lansate de Project Zero

 • Claudiu Sava

  Dacă am ios 9.3.3 jailbreak e intelept sa fac update la 10.1.1 înainte ca Apple sa mențină activ doar update-ul la 10.2?

 • A spus ca e o sansa mare, dar acum vreo cateva saptamani spunea ca-i e frica sa faca o solutie de jailbreak pentru ca se teme sa nu strice terminalele unor oameni. Din astea se poate trage concluzia ca nu e chiar 100% convins ca poate face ceva, dar exista o sansa. In trecut el a mai spus ca lanseaza o solutie de jailbreak si… nici nu mai tin minte daca a mai lansat-o, pentru ca s-a intins cateva luni bune cu ea.

 • Trebuie sa fii pregatit sa stai o perioada fara jailbreak. Totusi, se pare ca se va lansa un tool care permite downgrade/upgrade de firmware, dar trebuie sa ai jailbreak in prealabil, asa ca mai asteapta.

 • asucme

  Am facut azi update la iPad Air de la ios 9.3.3 la ios 10.1.1 pentru jb. Merge cu 10-15% mai lent, dar e inca ok. Clar ios 10 e ultima versiune pe care i-o instalaez ca apoi va fi aproape nefunctional. 🙂

 • EMP83

  Tool, ce tool, cum se cheamă, poți sa oferi mai multe informații?

  Mulțumesc

 • Claudiu Sava

  Ok, mulțumesc…chiar, chestia asta nu am cautat-o pe net..dacă ai Jailbreak nu există încă vreo posibilitate sa alegi de firmware dorești? Ceva în genul eraser de la saurik doar sa fie valabil orice versiune 🙂

 • Iulian

  Asteptam…din decembrie anul trecut 🙂 🙂

 • lucas

  deci pana in prezent se pare ca am luat cea mai buna decizie sa-mi pastrez pe i6, i5s, iPad air, air 2 si mini 2 – ios 8.4 cu jb. Toate merg struna si ca unse.

 • Andrei Flavius

  Poti sa imi spui daca acest jailbreak este adevarat :

 • Nu, nu descarca si nu deschide niciun fisier de acolo, mai mult ca sigur sunt pline de malware sau virusi.

 • Andrei Flavius

  Ok mersi mult. O sa astept stirea ta despre cel real.