iOS 10.1.1 jailbreak se apropie de lansare

Daca asteptati cu nerabdare iOS 10.1.1 jailbreak, ei bine iata ca astazi vin si primele vesti cu adevarat bune in ceea ce priveste lansarea sa pentru utilizatorii globali. O echipa de cercetarori in securitate informatica a divulgat o serie de exploit-uri care permit efectuarea iOS 10.1.1 jailbreak chiar acum pe iPod Touch 6G si pe iPad Mini 2, daca stiti cum.

Ei au o explicatie foarte lunga in aceasta pagina pentru exploit-uri si metoda de efectuare, insa vorbim despre ceva ce doar o persoana cu cunostinte avansate despre codare le are. In aceasta idee, deocamdata acest jailbreak iOS 10.1.1 este disponibil intr-o forma mult prea rudicmentara si care necesita modificari pentru a functiona si pe restul iDevice-urilor.

Baza solutiei de iOS 10.1.1 jailbreak a fost publicata, insa cineva va trebui sa transforme totul intr-un program care face jailbreak chiar acum pe terminalele noastre fara efort. Acest lucru va fi posibil, insa va fi nevoie de timp pentru ca el sa se intample, deoarece solutia in sine este departe de a fi pregatita pentru utilizare la scara foarte larga.

Avand in vedere ca solutia este publica, probabil o echipa de hackeri se va gandi sa transforme totul intr-o solutie de jailbreak utila pentru toata lumea. Cat va dura acest lucru ? Ei bine este greu de spus, mai ales ca se apropie Craciunul, insa probabil la inceputul anului viitor ar trebui sa avem o solutie de jailbreak iOS 10.1.1 disponibila.

Daca aveti iOS 10.2, atunci va trebui sa folositi acest tutorial de downgrade pentru a reveni la iOS 10.1.1, iar daca aveti o alta versiune, atunci va puteti folosi tot de el pentru a instala iOS 10.1.1 cat inca mai puteti. iOS 10.2 a inchis foarte multe vulnerabilitati de securitate, asa ca e putin probabil ca prea curand sa mai vedem o solutie similara.

ios-10-1-1-jailbreak-lansare

10 COMENTARII