Prima Pagina Apple iOS 10.1.1 jailbreak se apropie de lansare

iOS 10.1.1 jailbreak se apropie de lansare

Daca asteptati cu nerabdare iOS 10.1.1 jailbreak, ei bine iata ca astazi vin si primele vesti cu adevarat bune in ceea ce priveste lansarea sa pentru utilizatorii globali. O echipa de cercetarori in securitate informatica a divulgat o serie de exploit-uri care permit efectuarea iOS 10.1.1 jailbreak chiar acum pe iPod Touch 6G si pe iPad Mini 2, daca stiti cum.

Ei au o explicatie foarte lunga in aceasta pagina pentru exploit-uri si metoda de efectuare, insa vorbim despre ceva ce doar o persoana cu cunostinte avansate despre codare le are. In aceasta idee, deocamdata acest jailbreak iOS 10.1.1 este disponibil intr-o forma mult prea rudicmentara si care necesita modificari pentru a functiona si pe restul iDevice-urilor.

Baza solutiei de iOS 10.1.1 jailbreak a fost publicata, insa cineva va trebui sa transforme totul intr-un program care face jailbreak chiar acum pe terminalele noastre fara efort. Acest lucru va fi posibil, insa va fi nevoie de timp pentru ca el sa se intample, deoarece solutia in sine este departe de a fi pregatita pentru utilizare la scara foarte larga.

Avand in vedere ca solutia este publica, probabil o echipa de hackeri se va gandi sa transforme totul intr-o solutie de jailbreak utila pentru toata lumea. Cat va dura acest lucru ? Ei bine este greu de spus, mai ales ca se apropie Craciunul, insa probabil la inceputul anului viitor ar trebui sa avem o solutie de jailbreak iOS 10.1.1 disponibila.

Daca aveti iOS 10.2, atunci va trebui sa folositi acest tutorial de downgrade pentru a reveni la iOS 10.1.1, iar daca aveti o alta versiune, atunci va puteti folosi tot de el pentru a instala iOS 10.1.1 cat inca mai puteti. iOS 10.2 a inchis foarte multe vulnerabilitati de securitate, asa ca e putin probabil ca prea curand sa mai vedem o solutie similara.

ios-10-1-1-jailbreak-lansare

 • Neo

  Sa trec la ios 10.1.1 sau sa raman la 10.1 ? Din punct de vedere al jailbreak-ului ?

 • delusion

  Da, ios 10.1 e ok?

 • Teoretic tot ce e sub 10.1.1 ar trebui sa poata fi spart, practic, doar cei care au facut solutia pot confirma.

 • pupu

  Incerc acum sa il configurez sa mearga cu iPhone 6, daca imi iese, revin.

 • gianidiamond

  O veste buna care ma bucura,bravo!😀

 • Ce zvon ? Este solutie de jailbreak, se poate folosi, de cine stie..

 • Radu

  Si daca avem 9.4?

 • Sever

  @Radu: Faci update la versiunea 10.1.1. Vezi pe net cum se procedeaza

 • Radu

  Ma gandeam daca iese pentru 10.1.1 pentru vers anterioare o sa fie compatibil

 • Daniel

  Am instalat iOS 10.2. Sa fac downgrade la 10.1.1?!?…nu prea sunt convins…E plin de bug-uri 10.1.1…