AirPods ajung la clienti si in magazinele Apple

Primele casti AirPods au ajuns deja la unii dintre clientii care au comandat produsul de la compania Apple, asta in timp ce alte unitati au ajuns deja in magazinele americanilor. In tarile din sud estul planetei au ajuns primele unitati, Noua Zeelanda fiind prima tara din care au venit imagini si raportari privind existenta AirPods in magazine si nu numai.

Separat de Noua Zeelanda, in Australia au inceput sa fie vandute AirPods deasemenea, multi clienti plecand fericiti din magazinele Apple  de acolo. Cei de la Apple au promis in aceste tari ca livrarile vor incepe la data de 19 decembrie, cand primele unitati ar trebui sa ajunga si in magazine, iar acest lucru s-a dovedit a fi intrutotul adevarat.

Desigur ca stocurile initiale de casti AirPods au fost extrem de limitate inca de la bun inceput, acest lucru fiind foarte clar inca din momentul in care produsul a fost disponibile in Apple Store. Magazinele au avut stocuri mici la inceput, ele fiind actualizate pe parcurs, insa per total cei care nu au comandat inca AirPods, vor avea probleme in a le cumpara acum.

In ceea ce priveste experienta, primii clienti par sa fie multumiti de castile AirPods cumparate de la compania Apple, insa mai multe vom vedea in perioada urmatoare. Din pacate deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansate castile AirPods in Romania, insa este greu de crezut ca ele vor fi disponibile pana la inceputul anului 2017.

„Impressed with the ease to sync and setup the AirPods with my iPhone. Nice. The sound is a lot better than I had anticipated. It can go very loud. Overall, after testing for only 15 minutes or so, sound is a bit better than the EarPods I received with my iPhone 7 Plus, which I mostly pretty impressed with. And they fit extremely well into my ear – really don’t feel like they will fall out. Very snug!”

airpods-clienti-magazine-apple

Articolul precedentWhatsApp pentru iPhone a fost actualizata
Articolul următorNAVIGON Europe este in continuare vandut la oferta in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.