AirPods ajung la clienti si in magazinele Apple

Primele casti AirPods au ajuns deja la unii dintre clientii care au comandat produsul de la compania Apple, asta in timp ce alte unitati au ajuns deja in magazinele americanilor. In tarile din sud estul planetei au ajuns primele unitati, Noua Zeelanda fiind prima tara din care au venit imagini si raportari privind existenta AirPods in magazine si nu numai.

Separat de Noua Zeelanda, in Australia au inceput sa fie vandute AirPods deasemenea, multi clienti plecand fericiti din magazinele Apple  de acolo. Cei de la Apple au promis in aceste tari ca livrarile vor incepe la data de 19 decembrie, cand primele unitati ar trebui sa ajunga si in magazine, iar acest lucru s-a dovedit a fi intrutotul adevarat.

Desigur ca stocurile initiale de casti AirPods au fost extrem de limitate inca de la bun inceput, acest lucru fiind foarte clar inca din momentul in care produsul a fost disponibile in Apple Store. Magazinele au avut stocuri mici la inceput, ele fiind actualizate pe parcurs, insa per total cei care nu au comandat inca AirPods, vor avea probleme in a le cumpara acum.

In ceea ce priveste experienta, primii clienti par sa fie multumiti de castile AirPods cumparate de la compania Apple, insa mai multe vom vedea in perioada urmatoare. Din pacate deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansate castile AirPods in Romania, insa este greu de crezut ca ele vor fi disponibile pana la inceputul anului 2017.

“Impressed with the ease to sync and setup the AirPods with my iPhone. Nice. The sound is a lot better than I had anticipated. It can go very loud. Overall, after testing for only 15 minutes or so, sound is a bit better than the EarPods I received with my iPhone 7 Plus, which I mostly pretty impressed with. And they fit extremely well into my ear – really don’t feel like they will fall out. Very snug!”

airpods-clienti-magazine-apple

10 COMENTARII

  1. Este un cadou frumos, dar cred ca pentru varsatori si nu de Mos Craciun prin zona asta. Eu tot stau ma intreb daca e cazul sa imi cumpar sau nu, in general castile la mine au stat in cutie, la fiecare iPhone nou. Pe masina ascult via BT, acasa via boxe. Dar parca, de dragul high-tech-ului, tot as cumpara.

  2. Faza cu sud-estul planetei m-a spart. Sună atît de “american”… 😉 planeta e dreaptă pentru că așa e harta din fața ta, a lor? 😉 Hai La Mulți Ani…