Angry Birds Blast va fi lansat pe 22 decembrie

Angry Birds Blast este un nou joc din celebra serie Angry Birds, el fiind in acest moment pregatit pentru a fi lansat in AppStore in data de 22 decembrie pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Daca pana acum seria Angry Birds era dedicata jocurilor complexe, Angry Birds Blast aduce un “suflu” nou pentru seria de jocuri lansate de catre Rovio in AppStore.

Puteti vedea in imaginea animata de mai jos ca Angry Birds Blast este un joc de tip arcade in care va trebui sa combinam diverse baloane colorate pentru a avansa de la un nivel la altul. Gameplay-ul este unul dinamic, deoarece porcusorii verzi sunt prezenti Angry Birds Blast si daca nu combinam rapid toate elementele din joc, riscam ca ei sa manance toate oule si omletele plasate de catre dezvoltatori.

Angry Birds Blast are nu mai putin de 250 de niveluri implementate de catre dezvoltatorii jocului, iar desigur ca pentru fiecare este oferit si un numar de stele, in functie de modul in care este finalizat. Mai mult decat atat, Angry Birds Blast are si o varietate de baloane colorate pe care trebuie sa le spargem facand combinatii special implementate de Rovio.

Separat de numarul mare de niveluri, jocul Angry Birds Blast are misiuni zilnice si o gama extrem de variata de recompense pe care dezvoltatorii le-au integrat. Angry Birds Blast urmeaza sa fie lansat pe data de 22 decembrie in AppStore si reprezinta o distantare serioasa de seria de jocuri cu acelasi nume pe care Rovio le-a distribuit prin AppStore.

angry-birds-blast