eMAG: oferte la huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus

eMAG are oferte la huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 47% la toate produsele din oferta magazinului online.

eMAG are carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus la oferte in momentul de fata pentru toti cei care au cumparat sau vor cumpara noile terminale ale companiei Apple. Vorbim despre accesorii care sunt create pentru a se potrivi pe noile modele de smartphone fabricate de catre compania Apple, deci puteti cumpara din aceasta pagina accesoriile potrivite pentru dispozitivele voastre.

Am mai vorbit in trecut despre carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care cei de la eMAG le au la oferta in momentul de fata, insa acum ele sunt vandute si la pret redus fata de trecut. Chiar daca terminalele au fost lansate abia acum 3 luni la eMAG, iata ca accesoriile disponibile pentru ele sunt vandute la pret redus pentru toti cei interesati sa le cumpere.

eMAG are oferte bune la carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus fabricate atat de catre compania Apple, cat si despre diversi producatori de accesorii din Asia, acestea din urma fiind facute inainte sau dupa prezentarea produselor Apple. Acesoriile se vor potrivi cu siguranta pe terminalele voastre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca le puteti cumpara fara grija ca nu vor putea fi montate.

eMAG are oferte la huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Printre toate aceste carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus vandute de catre eMAG la oferta exista si cele oficiale ale companiei Apple, fabricate din piele sau din silicon. Inclusiv ele beneficiaza de reducere in momentul de fata, asa ca le puteti cumpara la un pret foarte bun de la magazinul online, deci puteti cumpara un accesoriu original pentru terminalul vostru noi.

In aceasta pagina gasiti toate modelele de carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile la pret redus in momentul de fata, dar si cele care sunt vandute la pret intreg de catre magazin.

emag-oferte-huse-iphone-7-reduceri

Articolul precedentAngry Birds Blast va fi lansat pe 22 decembrie
Articolul următorGoogle Maps update aduce functii noi, iata care sunt
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.