5 cadouri ideale pentru un fan Apple

5 idei de cadouri ideale pentru un fan al companiei Apple cu oferte la iPhone, iPad, Mac, iMac, iPod, accesorii originale Apple si multe altele.

Daca sunteti in cautarea unor cadouri ideal pentru un fan Apple, ei bine poate ca aceste recomandari va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru a aduce bucurie in inima cuiva care iubeste produsele Apple. Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar daca inca nu v-ati facut o idee in legatura cu ceea ce sa cumparati pentru a fi siguri ca veti impresiona o persoana apropiata, atunci haideti sa incepem.

Ce poate fi mai bun decat un terminal iPhone cadou de Craciun ? Un fan Apple va iubi cu siguranta un iPhone 7 pe care il puteti cumpara la reducere din aceasta pagina cu reducere de 300 de LEI, sau resigilat cu reducere de 450 LEI din aceasta pagina. Daca vreti alte modele, au si ele reduceri de pana la 15% in aceasta pagina, sau de pana la 1900 LEI resigilate in aceasta pagina.

Daca persoana voastra draga are deja un iPhone, atunci poate veti fi interesati sa-i daruiti un Apple Watch care are reducere de 6% in aceasta pagina, sau de 500 LEI in aceasta pagina. Daca va doriti sa sa daruiti o tablete iPad, atunci ele au pana la 400 LEI reducere in aceasta pagina, iar daca nu va este frica de produsele resigilate, atunci in aceasta pagina ele au pana la 1000 reducere.

5 cadouri ideale pentru un fan Apple

Daca intrati in “liga mare” a cadourilor de Craciun, atunci probabil veti dori sa-i oferiti persoanei dragi un MacBook sau iMac sub brad anul acesta. In cazul in care va ganditi la un MacBook, atunci in aceasta pagina le gasiti cu reducere de pana la 1100 LEI, in timp ce resigilatele au reducere de pana la 1000 LEI in aceasta pagina.

In cazul in care doriti sa va orientati spre un iMac, atunci in aceasta pagina au reducere de pana la 1500 LEI, insa trebuie sa stiti ca nu sunt modele noi, ci cele vechi pentru ca Apple nu a mai lansat vreun iMac nou de ceva vreme.

La “runda bonus” va recomand alte produse Apple care ar bucura orice fan in momentul de fata. Vorbesc intai despre carcasele originale Apple pentru terminalele iPhone pe care le puteti gasi in aceasta pagina, castile Beats care sunt produse tot de catre Apple, ele fiind disponibile in aceasta pagina, sau iPod-urile din aceasta pagina, toate avand reduceri de pana la 56% in momentul de fata.

cadouri-fan-apple-emag