AirPods sunt imposibil de reparat, iata ce se ascunde in ele

Lansate ieri in magazinele Apple din lumea intreaga, castile AirPods au fost deja desfacute pentru a ni se arata ce se ascunde in interiorul lor. Cei de la iFixIt au reusit sa intre in posesia noului produs al companiei Apple, iar dupa ce l-au desfacut, au ajuns la concluzia ca ele sunt impsibil de reparat, deci trebuie inlocuite daca se strica.

Fiecare dintre cele doua casti AirPods ascunde o baterie de 93mw, aceasta avand o dimensiune ce reprezinta doar 1% din cea a bateriei folosite in iPhone 7. Cei de la iFixIt au ramas uimiti de dimensiunea foarte mica a chip-urilor integrate in castile AirPods, dar si a restului circuitelor, Apple impachetand foarte multa tehnologie in castile sale.

Fiecare dintre cele doua casti AirPode au aproximativ aceleasi componente, insa pentru a vedea ce se ascunde in interiorul lor trebuie distrusa complet carcasa care le ascunde. Imagini facute folosind un aparat cu raze X ne arata ca aproape intregul spatiu din interiorul castilor AirPods este ocupat de componente, asa ca singura metoda de a le vedea implica distrugerea completa a lor.

Nu doar castile AirPods sunt greu de desfacut, ci si carcasa in care ele sunt incarcate, aceasta ascunzand totusi o baterie de 1.52 Whr, care ofera autonomie de pana la 24 de ore pentru casti. Bateria este mai mare decat cea a Apple Watch si poate incarca noile casti AirPode cu de pana la 8 ori, deci ele pot fi folosite o saptamana intreaga fara probleme.

Mai jos aveti si imaginile inregistrate de catre cei de la iFixIt pentru castile AirPods, compania Apple reusind sa uimeasca lumea intreaga cu modul in care a produs aceste accesorii.

carcasa-airpods

airpods-raze-x

airpods-interior

airpods-interior-1

baterie-airpods

carcasa-airpods-1

airpods-desfacute