Prima Pagina Apple AirPods sunt imposibil de reparat, iata ce se ascunde in ele

AirPods sunt imposibil de reparat, iata ce se ascunde in ele

86

Lansate ieri in magazinele Apple din lumea intreaga, castile AirPods au fost deja desfacute pentru a ni se arata ce se ascunde in interiorul lor. Cei de la iFixIt au reusit sa intre in posesia noului produs al companiei Apple, iar dupa ce l-au desfacut, au ajuns la concluzia ca ele sunt impsibil de reparat, deci trebuie inlocuite daca se strica.

Fiecare dintre cele doua casti AirPods ascunde o baterie de 93mw, aceasta avand o dimensiune ce reprezinta doar 1% din cea a bateriei folosite in iPhone 7. Cei de la iFixIt au ramas uimiti de dimensiunea foarte mica a chip-urilor integrate in castile AirPods, dar si a restului circuitelor, Apple impachetand foarte multa tehnologie in castile sale.

Fiecare dintre cele doua casti AirPode au aproximativ aceleasi componente, insa pentru a vedea ce se ascunde in interiorul lor trebuie distrusa complet carcasa care le ascunde. Imagini facute folosind un aparat cu raze X ne arata ca aproape intregul spatiu din interiorul castilor AirPods este ocupat de componente, asa ca singura metoda de a le vedea implica distrugerea completa a lor.

Nu doar castile AirPods sunt greu de desfacut, ci si carcasa in care ele sunt incarcate, aceasta ascunzand totusi o baterie de 1.52 Whr, care ofera autonomie de pana la 24 de ore pentru casti. Bateria este mai mare decat cea a Apple Watch si poate incarca noile casti AirPode cu de pana la 8 ori, deci ele pot fi folosite o saptamana intreaga fara probleme.

Mai jos aveti si imaginile inregistrate de catre cei de la iFixIt pentru castile AirPods, compania Apple reusind sa uimeasca lumea intreaga cu modul in care a produs aceste accesorii.

carcasa-airpods

airpods-raze-x

airpods-interior

airpods-interior-1

baterie-airpods

carcasa-airpods-1

airpods-desfacute