Super Mario Run stabileste un record de descarcari in AppStore

Super Mario Run a stabilit un record de descarcari pentru o aplicatie lansata in AppStore, el inregistrand 25 de milioane de descarcari in doar 4 zile dupa lansare. Informatia vine de la cei de la SensorTower, acestia afirmand ca Super Mario Run este primul joc din AppStore care a atins un numar atat de mare de descarcari la o perioada atat de scurta dupa lansare.

In comparatie, Pokemon GO a avut nevoie de 11 zile pentru a inregistra 25 de milioane de descarcari, deci de peste 2 ori mai mult decat a fost necesar pentru Super Mario Run. Diferenta intre Super Mario Run si orice alt joc sta in faptul ca Apple l-a promovat intens in toate magazinele sale de aplicatii, deci numarul de descarcari va creste considerabil in continuare.

Super Mario Run a fost lansat numai pe platforma iOS si fara a include China in randul tarilor in care este disponibil, deci realizarea este intr-adevar remarcabila. Nici Pokemon GO nu fusese lansat in China chiar din prima, iar Super Mario Run este disponibil totusi in mai multe tari decat contracandidatul sau, asa ca acest lucru trebuie avut in vedere.

Desi Super Mario Run a inregistrat foarte multe descarcari, banii incasati de catre Nintendo nu se vor ridica in final la o suma apropiata de cea a Pokemon Go. Super Mario Run are doar unele niveluri disponibile gratuit, altele trebuind cumparate, iar asta a convins multa lume sa nu cheltuie bani, asa ca va fi interesant de vazut care va fi evolutia titlului.

super-mario-run-descarcari-appstore