Apple anunta lansarea unor noi modele de Mac-uri

Prin intermediul presedintelui Tim Cook, compania Apple a confirmat ca dezvolta o serie noua de Mac-uri care urmeaza sa fie lansate pe piata cel mai probabil in 2017. Informatia a fost dezvaluita in cadrul unei intalniri cu angajatii ce a avut loc in Cupertino sub titlul Apple Web, deci ne putem baza ca detaliile sunt cat se poate de adevarate.

Vorbim aici despre desktop PC, adica seria de calculatoare iMac, Mac Mini si Mac pro, Tim Cook confirmand ca noi modele din aceste serii sunt in dezvoltare. Tim Cook a afirmat in acellasi timp ca iMac este cel mai bun desktop PC din lume, iar ecranul sau 5K este cel mai bun ecran pentru un calculator de acest gen disponibil in momentul de fata.

Ironizand unele articole publicate de catre jurnalisti americani, Tim Cook a afirmat ca nimeni nu trebuie sa se teama de viitorul Mac-urilor de tip desktop PC, Apple avand produse grozave in dezvoltare. desigur ca presedintele Apple nu a oferit detalii cu privire la modelele de Mac-uri pe care Apple le dezvolta, dar putem specula ca este vorba despre un nou iMac si un posibil nou Mac Pro, dar despre Mac Mini nu se stie deocamdata nimic.

MErgand mai departe, Tim Cook a afirmat ca Apple dezvolta produse care au menirea de a schimba lumea in care traim, ele fiind gandite in mod curajos si agresiv. El spune ca in cultura Apple exista curaj si o atitudine de a face lucrurile perfecte, asa ca in baza unor principii de acest gen sunt dezvoltate produse excelente pentru toti clientii globali.

Concluzionand, presedintele Apple a afirmat deasemenea ca este foarte entuziasmat de produsele pe care compania sa le are in dezvoltare, dar detalii despre ele vom afla abia anul viitor.

„Some folks in the media have raised the question about whether we’re committed to desktops. If there’s any doubt about that with our teams, let me be very clear: we have great desktops in our roadmap. Nobody should worry about that. I think it’s that “change the world” attitude and boldness that’s deeply embedded in our culture, that “good isn’t good enough.” All of this is the fuel for everything else that we do.”

tim-cook-imac-2017