Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deocamdata. Actualizarea vine la o saptamana distanta de cea initiala, insa din pacate nu exista informatii clare privind schimbarile pe care ea le aduce pentru dezvoltatori in momentul de fata.

Apple sustine ca iOS 10.2.1 beta 2 vine cu imbunatatiri ale performantelor si rezolvari ale problemelor de functionare, insa separat de aceste schimbari nu exista altceva. In momentul de fata, orice persoana interesata poate instala iOS 10.2.1 beta 2 pe iPhone si iPad folosind sistemul de Actualizare Software, Software Update, existent in iOS.

Pana in momentul de fata, in iOS 10.2.1 nu s-a descoperit absolut nimic notabil implementat de catre compania Apple pentru utilizatorii globali. Performantele iOS 10.2.1 beta nu sunt mai proaste decat cele ale iOS 10.2,  si nici autonomie nu a scazut deocamdata, asa ca din cate se pare, compania Apple nu a facut nimic bun, dar nici rau.

Avand in vedere ca iOS 10.2.1 va fi o actualizare intermediara pentru sistemul de operare iOS 10, aceasta va aduce probabil doar rezolvari de probleme de functionare si de securitate. Este greu de crezut ca Apple va oferi cu mult mai mult decat atat pentru utilizatorii sai si nici nu trebuie sa va asteptati la schimbari majore deocamdata.

UPDATE: macOS 10.12.3 beta 2 a fost deasemenea lansat

ios-10-2-1-beta-2

 • calibru

  Din articol înțeleg că compania Apple nu a făcut nimic!

 • din screen picture reiese ca in noul beta s-au remediat unele probleme si s-au facut imbunatatiri…nu a facut update gol =))))

 • gabriel

  Intrebare: cum pot sa opresc sincronizarea listei de apeluri pe 10.2 ? Am dezactivat Facetime. Altceva ?

 • NarcisB

  Se mai oprește 6s în frig? Pe unele forumuri am citit că nu se mai întâmplă pe 10.2.1

 • Daca-i schimbi bateria, nu se mai opreste.

 • NarcisB

  Am inlocuit telefonul,e al 3 lea 6s ,al doilea cu cip TSMC deci problema e si la cele Samsung daca cumva ar fi de acolo problema,si totusi persista.Eu zic ca e de la software,deoarece daca inchid datele mobile si il pun pe LPM,e totul ok.

 • Ce operator ai ?

 • NarcisB

  Digi Mobil