iOS 8.4.1, 9.3.4 si 9.3.5 jailbreak este in dezvoltare

O solutie de jailbreak pentru iOS 8.4.1, 9.3.4 si 9.3.5 este in proces de dezvoltare in momentul de fata, o echipa numita FriedAppleTeam dovedind existenta sa. In clipul video de mai jos puteti vedea un jailbreak facut pentru iOS 8.4.1 si 9.3.2, insa in ultimele 2 zile ei au reusit sa instaleze Cydia inclusiv pe iOS 9.3.4 si iOS 9.3.5.

Desi solutia de jailbreak dezvoltata de catre FriedAppleTeam nu are deocamdata un nume, ea urmeaza sa ofere posibilitatea de a exploada versiuni ale iOS care nu au acum jailbreak. Desigur ca vorbim despre versiuni vechi ale sistemului de operare iOS care au foarte putini utilizatori acum, asa ca solutia de jailbreak probabil nu va fi extrem de asteptata.

Totusi, acest anunt vine intr-o perioada in care am aflat si despre lansarea unui iOS 10.1.1 jailbreak intr-o forma bruta, care poate duce la lansarea unei solutii pentru toata lumea. Practic, dintr-odata au aparut o multitudine de solutii de jailbreak pentru iOS, una foarte utila si una care are o utilitate extrem de limitata, dar asta nu inseamna ca ea nu este asteptata.

Nu se stie deocamdata cand va fi lansata aceasta solutie de jailbreak a FriedAppleTeam, insa ea va fi disponibila cu compatibilitate teoretica pentru toate terminalele care pot rula iOS 8.4.1, 9.3.4 si 9.3.5. Nu se stie daca acesti hackeri vor lansa si vreo solutie pentru iOS 10.1.1, insa ramane de vazut ce ne va aduce viitorul, in special la inceputul anului viitor.