Facebook Live Audio a fost lansat pentru utilizatori

Facebook Live Audio a fost lansat oficial de catre compania Facebook si ne permite sa facem streaming audio de pe iPhone, sau iPad.

Facebook Live Audio a fost lansat astazi de catre compania Facebook pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta fiind o versiune noua a sistemului Facebook Live. Conform companiei americane, Facebook Live Audio le permite utilizatorilor sa faca streaming audio prin intermediul platformei companiei Facebook, asa cum se intampla in cazul sesiunilor de streaming video.

Facebook Live Audio a fost creat special pentru cei care nu doresc sa faca sesiuni de streaming video, ci doar doresc sa impartaseasca o poveste fara a se filma. In aceasta idee Facebook Live Audio este lansat in parteneriat cu cei de la BBC, unul dintre cele mai mari posturi radio din lumea intreaga, iar asa utilizatorii vad care este potentialul acestui nou sistem al Facebook.

Facebook Live Audio este gandit totodata si pentru cei care nu pot face sesiuni de streaming video in zone in care conexiunea de internet este foarte slaba. Folosindu-se de Facebook Live Audio, acesti utilizatori pot impartasi experientele proprii prin vorbe, fara cuvinte, asa ca nu sunt limitati de sistemul existent pana in prezent in reteaua de socializare Facebook.

Facebook Live Audio a fost lansat pentru utilizatori

Facebook Live Audio functioneaza in acelasi mod precum Facebook Live, deci utilizatorii vor avea in interfata de scriere a unei postari posibilitatea de a alege ce fel de transmisiune vor sa faca. Dupa ce initiaza sesiunea Facebook Live Audio, aceasta va fi vizibila in News Feed-urile celor care urmaresc persoana care a initiat sesiunea, deci totul se intampla exact precum in cazul oricarui stream Facebook Live.

Facebook Live Audio va functiona inclusiv in fundal pentru utilizatorii Android, asa ca acestia vor putea inchide aplicatia si folosi altele in timp ce asculta un stream audio Facebook. Din pacate, utilizatorii iOS nu se vor putea bucura de o asemenea functionalitate pentru Facebook Live Audio deoarece Apple impiedica redarea audio in fundal.

Facebook Live Audio este lansat acum in parteneriat cu BCC, alti parteneri urmand a oferi continut pentru Facebook in viitor. Facebook Live Audio va fi lansat gradual in aplicatia Facebook pentru toata lumea in urmatoarele saptamani.

facebook-live-audio-radio