Un Apple Store a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Un Apple Store din Birmingham a fost evacuat in cursul acestei zile, dupa ce angajatii au alertat politia in legatura cu ceea ce parea a fi o bomba. Un pachet suspect a fost livrat catre magazinul companiei Apple, iar angajatii acestuia au crezut ca in interior se afla o bomba, astfel ca au decis sa alerteze politia, clientii din interior fiind evacuati foarte rapid.

Vorbim despre Apple Store din New Street, politia evacuand orasul si creand un cordon de securitate in jurul magazinului pentru a proteja persoanele venite la cumparaturi. Vorbim despre o zona frecventata de catre foarte multe persoane care vin la cumparaturi, politia inconjurand-o in timp ce genistii verificau coletul care a ajuns in magazinul Apple.

Deasemenea circulatia metroului din Birmingham a fost afectata de catre aceasta actiune a politiei, insa in final totul s-a dovedit a fi doar o simpla alarma falsa. Pachetul respectiv nu continea o bomba, insa politia nu a dezvaluit continutul sau, insa probabil el avea un aspect neobisnuit de a i-a dus pe angajatii Apple la concluzia ca in interior s-ar afla o bomba.

Avand in vedere atacul de la Berlin de zilele trecute, exista posibilitatea ca angajatii Apple sa fi exagerat putin cand au vazut respectivul colet livrat in magazin. Totusi, politia britanica si-a facut datoria, insa este de asteptat sa mai vedem scene similare in viitor, avand in vedere tensiunea din Europa privind atentatele teroriste.

“Police have cordoned off a small section of New Street in Birmingham city centre as a precaution following reports that a suspicious package was handed in to the Apple store. The store has been evacuated as a precaution while specialist officers examine the package.”

apple-store-evacuat-bomba