Prima Pagina Viber Viber update a fost lansat, iata noutatile

Viber update a fost lansat, iata noutatile

0

Viber este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie text si apeluri VoIP, iar in cursul acestei zile ea a fost actualizata.

In noua versiune a aplicatiei Viber, compania dezvoltatoare a implementat posibilitatea de a face mesaje video instant care au maxim 30 de secunde, ele putand fi inregistrat cu o simpla apasare indelunga. Mai mult decat atat, acum aplicatia Viber are noi extensii pentru chat, acestea permitand descoperirea de continut de pe internet si partajarea sa in doar cateva secunde.

Separat, aplicatia Viber are o interfata refacuta pentru vizualizarea si partajarea de caractere emoji, iar pentru conversatiile de grup acum putem adauga maxim 250 de persoane.

  • Instant video messages – Tap and hold the instant video icon to capture the moment with 30-second videos, release to send.
  • Chat Extensions – Find and share online content right from your conversation screen. Select the “@” icon, search for content and share directly from the results with a single tap. (Preview content with 3D Touch available on iPhone 6s and above only)
  • Redesigned emoticons – Our emoticons have a new, fresh look!
  • Larger group chats – Now you can add up to 250 people to group chats.

Viber pentru iOS este disponibila pentru descarcare gratuita in App Store.

viber-mesaje-instant

viber-emoji

Articolul anteriorAmpliTube – o aplicatie audio excelenta disponibila la oferta
Urmatorul articolFlanco – catalogul de reduceri de Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.