iPhone 8 – iata cat de urat ar putea arata

Una dintre principalele schimbari zvonite pentru iPhone 8 este eliminarea marginilor panoului frontal pentru a ni se oferi un ecran care se intinde dintr-o margine in alta a carcasei. Ei bine mai jos aveti un concept care ne prezinta o posibila schimbare de acest gen pentru iPhone 8 si trebuie sa recunosc faptul ca ea este una extrem de urata.

Un iPhone 8 cu un ecran de acest gen nu pune in evidenta nici calitatea inginerilor companiei Apple si nici tot ceea ce am vazut pana acum in materie de design. Desigur ca asa ceva ar fi aproape imposibil de realizat fara a elimina camera frontala, de exemplu, insa iPhone 8 ar putea avea un design destul de apropiat de ceea ce vedem mai jos.

In aceeasi idee, puteti vedea si o comparatie cu iPhone 7 pentru a evidentia diferenta ce ar putea exista intre cele doua terminale si sunt curios sa aflu parerea voastra.

iphone-8-urat

iphone-8-urat-1

8 COMENTARII

  1. mie imi place . uitativa la xiaomi mi mix . ei au facut asa ceva .aproape asa ceva .si va fi ff in regula . cum neam invatat cu asta fara butoane jos va fi ff rapida trecerea spre ceva ful screen

  2. Prototipul asta arata ca un iPhone cu ecran edge-to-edge ar fi urat. Daca Apple va produce un asemenea iPhone, sunt convins ca nu ar pune iconitele pana in marginile ecranului.