The Room Two – este vandut la oferta de Craciun

The Room Two este un nou physics puzzle game lansat la sfarsitul anului trecut in App Store si el va da posibilitatea de a va folosi intuitia pentru a dezlega misterele gandite de catre dezvoltatori. Titlul reprezinta o continuare a jocului The Room care castigat un premiu BAFTA in anul 2012 si a fost promovat de catre Apple in categoria celor mai bune jocuri ale anului 2012.

Daca nu ati incercat pana acum jocul The Room, ei bine va spun ca in The Room Two veti avea parte de o lume animata in care veti putea interactiona cu obiectele amplasate de catre dezvoltatori, rolul vostru fiind de a rezolva puzzle-urile gandite de catre ei.

WELCOME TO THE ROOM TWO, A PHYSICAL PUZZLER, WRAPPED IN A MYSTERY GAME, INSIDE A BEAUTIFULLY TACTILE 3D WORLD.  THE MUCH ANTICIPATED SEQUEL TO ‘THE ROOM’, APPLE’S GAME OF THE YEAR 2012 AND RECIPIENT OF A BAFTA AWARD, IS HERE AT LAST.  FOLLOW A TRAIL OF CRYPTIC LETTERS FROM AN ENIGMATIC SCIENTIST KNOWN ONLY AS “AS” INTO A COMPELLING WORLD OF MYSTERY AND EXPLORATION.

  • PICK-UP-AND-PLAY DESIGN: Easy to start, hard to put down, an entrancing mix of intriguing puzzles with a simple user interface
  • INNOVATIVE TOUCH CONTROLS: A tactile experience so natural you can almost feel the surface of each object
  • REALISTIC 3D LOCATIONS: Immerse yourself in a variety of stunning environments which will challenge your puzzle solving prowess. 
  • DETAILED 3D OBJECTS: Pore over the intricate details of dozens of artifacts in search of their hidden secrets.
  • UNNERVING AUDIO: A haunting soundtrack and dynamic sound effects create a soundscape that reacts to your play.

  Jocul are implementat si un soundtrack potrivit pentru mediul in care se desfasoara actiunea, iar alegerile facute de catre voi in interactiunea cu obiectele va vor ajuta sa rezolvati mai usor fiecare puzzle in parte.

The Room Two este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS intr-un format compatibil doar cu tabletele iPad.

the-room-two-oferta