iOS 10.2 genereaza inchideri aleatorii pe iPhone

iOS 10.2 pare sa fi inrautatit problema inchiderilor aleatorii ale iPhone, tot mai multe persoane raportand faptul ca terminalele lor refuza sa mai functioneze.

iOS 10.2 pare sa fi extins o problema extrem de enervanta care genera inchideri aleatorii ale terminalelor iPhone 6S, desi ele mai aveau energie disponibila in baterie. Compania Apple a recunoscut ca unele terminale aveau baterii defecte, insa altele cu baterii bune se inchideau cu aceeasi problema, asa ca Apple a lansat iOS 10.2, promitand ca va culege date pentru a rezolva problema.

Ei bine, lansarea iOs 10.2 a extins aceasta problema si la alte terminale care pana la aparitia sa nu erau afectate de catre acest bug, ele functionand fara probleme in trecut. Mai exact, exceptand iPhone 7 si iPhone 7 Plus, se pare ca mai toate modelele de terminale iPhone se inchid aleator dupa instalarea iOS 10.2, iar asta desi problema nu exista in versiunile anterioare ale iOS 10.

Nimeni nu stie de ce iOS 10.2 genereaza acum inchideri aleatorii si pe terminale iPhone care pana in momentul lansarii actualizarii nu erau afectate de catre aceasta problema. Nici macar Apple nu pare sa aiba vreo solutie pentru acest bug, iar asta ii nelinisteste si mai mult pe utilizatorii care nu isi mai pot folosi terminalele iPhone deoarece se inchid fara vreo logica in timpul folosirii.

iOS 10.2 genereaza inchideri aleatorii pe iPhone

Majoritatea terminalelor iPhone care se inchid aleator dupa instalarea iOS 10.2 au macar 30% din energie disponibila in baterie, pragul fiind acelasi precum in cazul iPhone 6S. Avand in vedere ca Apple inca nu are un raspuns pentru aceste probleme ale iOS 10.2, desigur ca nu a fost initiat si vreun program pentru inlocuire de baterii, nici macar pentru modelele iPhone 6S fabricate dupa octombrie 2015.

Problema inchiderilor aleatorii ale iPhone pare sa fi scapat de sub controlul companiei Apple, iar iOS 10.2 a inrautatit situatia, desi nu trebuia sa o faca. iOS 10.2.1 ar putea fi salvarea Apple, deoarece acum compania americana culege date privind aceste inchideri si ar putea avea o solutie software disponibila pentru noi intr-o actualizare ulterioara.

Acestea fiind spuse, daca nu aveti inca iOS 10.2, nu va grabiti sa il instalati, mai ales daca vreti jailbreak.

ios-10-2-inchidere-iphone