CASTIGATORII – CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 iTunes Gift Cards

Pastrand traditia anilor trecuti, in prima zi a Craciunului dau startul concursului anual prin care va ofer posibilitatea de a castiga cate un iTunes Gift Card in valoare de 10 euro fiecare. Aceste iTunes Gift Cards va permit sa cumparati orice doriti din AppStore, iTunes Music Store, iBookStore, sau sa va faceti un abonament Apple Music pentru doua luni.

Daca jucati Super Mario, puteti sa deblocati toate nivelurile disponibile in joc folosind un iTunes Gift Card pe care l-ati putea castiga astazi, deoarece in-app purchase-ul pentru joc costa 10 euro. Concursul incepe astazi 25.12.2016 si se incheie maine dimineata 26.12.2016 la ora 09:00.

Pentru a va inscrie la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip! Craciun Fericit si mult noroc!

concurs-craciun-idevice-ro

UPDATE – CASTIGATORII SUNT : 

  • dmr, Emanuel, fane 

Castigatorii vor fi contactati in vederea trimiterii premiilor, in cursul acestei saptamani. 

Articolul precedentCraciun Fericit!
Articolul următorJocuri la doar 1 euro recomandate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.