Jocuri la doar 1 euro recomandate de Apple

Daca Mos Craciun a fost darnic cu voi si v-a adus un iPhone, iPad sau iPod Touch nou, sau bani sa cumparati aplicatii, atunci Apple are pentru voi o selectie foarte interesanta. Mai exact, compania Apple recomanda in AppStore cateva zeci de jocuri pentru iPhone, iPad si iPod Touch care sunt disponibile la pretul de doar 1 euro in momentul de fata.

Vorbim despre cateva zeci de titluri pe care cei de la Apple le recomanda petnru iPhone, iPad si iPod Touch deoarece sunt disponibile la reducere in momentul de fata. Selectia este una cat se poate de diversificata,  iar asta deoarece angajatii celor de la Apple ne prezinta doar jocuri care s-au dovedit a fi foarte populare in AppStore in ultimele luni.

Printre jocurile pe care compania Apple ni le recomanda acum ca fiind disponibile la reducere cu pret minim in AppStore se numara si diverse titluri promovate in sectiuni ale AppStore. Acestea au fost inclusiv testate de catre angajatii companiei Apple de-a lungul timpului, asa ca veti sti ca nu cheltuiti degeaba banii pe jocurile pe care le cumparati.

Sectiunea cu jocuri la 1 euro recomandate de catre compania Apple se numeste Apps & Games for 0.99 € si poate fi accesata urmand acest link.

iphone-jocuri-reducere-appstore

3 COMENTARII