Horoscopul Săptămânal iDevice.ro, preziceri astrologice pentru fiecare zodie în săptămâna 22-28 Ianuarie 2024

Horoscopul Săptămânal iDevice.ro, preziceri astrologice pentru fiecare zodie în săptămâna 22-28 Ianuarie 2024Iată ce ne rezervă Horoscopul Săptămânal iDevice.ro,pentru fiecare zodie în săptămâna 22-28 Ianuarie 2024

Berbec

Pentru nativii Berbec, această săptămână din ianuarie 2024 va fi importantă pentru experiențe senzuale, câștiguri financiare neașteptate și avantaje materiale. Veți avea parte de confort și satisfacție. Sunt indicații de câștiguri neașteptate din surse ascunse sau necunoscute. De asemenea, puteți beneficia financiar cu ajutorul unei persoane de sex opus. Discuții despre moștenire sau proprietate ancestrală pot avea loc acasă. La locul de muncă, superiorii și șeful vă vor aprecia munca și vă vor admira dedicarea și angajamentul. Este posibil să primiți un bonus sau o creștere salarială. Nu este un moment bun pentru investiții. Valoarea investițiilor anterioare poate scădea. Viața personală va fi interesantă, putând experimenta momente senzuale cu partenerul actual sau cu cineva nou. Viața maritală va fi bună și veți petrece momente afectuoase cu soțul/soția. Legătura dintre voi se va întări. Trebuie să fiți precauți cu problemele minore ale pielii. Nivelul de energie va fi bun.

Taur

Pentru Tauri, această săptămână va aduce progrese pozitive în relații, parteneriate de afaceri și atracții. Veți deveni mai sociabil și plăcut, ceea ce va crește popularitatea. La locul de muncă, veți atrage sprijin pentru a vă atinge obiectivele și a obține noi proiecte. Afacerile, în special cele legate de ospitalitate, bijuterii și bunuri de lux, vor avea succes. Dorința de a vă angaja într-o relație serioasă va crește. Viața de cuplu va fi stabilă și pașnică, cu înțelegere și armonie reciprocă. Planificarea unui copil poate fi inclusă în discuții. Sănătatea va fi foarte bună și nivelul de energie va fi ridicat.

Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână va aduce îmbunătățiri în stilul de viață, probleme din partea dușmanilor și unele probleme în viața personală. Interesul pentru sănătate și bunăstare va crește. La locul de muncă, pot apărea schimbări, unele confortabile, altele mai puțin. Oficialii superiori vă pot favoriza, dar trebuie să fiți precauți cu dușmanii. În viața personală, pot apărea probleme de înțelegere cu partenerul. O conversație pozitivă va rezolva totul. Este important să acordați atenție igienei intime. Nivelul de energie va fi mediu.

Rac

Pentru Rac, această săptămână va aduce activități creative, experiențe sociale bune și romantism. La locul de muncă, veți fi apreciat de superiori și oficiali guvernamentali. Săptămâna va fi mai mult despre activități plăcute decât despre muncă. Viața personală va fi ușoară și plină de iubire. Persoanele singure pot întâlni pe cineva nou prin intermediul unui prieten sau rudă apropiată. Dacă planificați un copil, această săptămână va fi favorabilă. Veți fi fericit și încrezător, iar personalitatea va fi plină de pozitivitate. Nivelul de energie va fi bun.

Leu

Pentru Lei, această săptămână va aduce o atmosferă fericită acasă și activități sociale. Veți petrece mult timp cu prietenii și familia. Acasă, veți avea parte de un timp pașnic și armonios. La locul de muncă, colegii și șeful vă vor susține. Viața de cuplu va fi plină de înțelepciune și discuții generale. Sănătatea va fi bună, iar nivelul de energie va fi puțin peste medie.

Fecioară

Pentru Fecioare, această săptămână va aduce conversații profunde, networking bun și momente distractive cu frații. Conversațiile cu prietenii, membrii familiei și colegii vor crește. Veți fi mai vesel și intelectual în conversații. Horoscopul carierei pentru Fecioară indică un networking puternic și benefic pentru creșterea carierei și oportunități financiare noi. Poziția financiară va avea un trend ascendent. Profesional, săptămâna poate fi bună și vă puteți aștepta la o creștere în funcție. Viața personală va fi bună, cu iubire și înțelegere. Un scurt călătorie cu soțul/soția sau cu frații este indicată. Sănătatea va fi bună pe tot parcursul săptămânii și nivelul de energie va fi peste mediu.

Balanță

Pentru Balanțe, această săptămână va aduce un impact asupra imaginii publice, problemelor financiare ale familiei și investițiilor. Veți dori să vă simțiți mai sigur în viață. Cheltuielile pot fi mai mari în această săptămână, deci este sfătuit să nu cheltuiți prea mult în grabă. Horoscopul financiar pentru Balanță pentru 2024 indică o gestionare mai eficientă a resurselor și încercarea de a menține un buget. Situația financiară se va îmbunătăți. La locul de muncă, puteți aștepta ajutor de la oficiali superiori sau de la guvern. Vor fi momente bune în viața personală între cupluri. Săptămâna va fi de asemenea bună pentru persoanele singure. S-ar putea să întâmpinați probleme minore legate de piele la mijlocul săptămânii. Nivelul de energie va fi bun.

Scorpion

Pentru Scorpioni, această săptămână va aduce vești pozitive în carieră, o creștere a atractivității și fericire în viața personală. Veți acorda mai multă atenție personalității și îngrijirii. Va exista sprijin complet din partea colegilor și superiorilor, care vă va ajuta să atingeți toate obiectivele și să începeți noi proiecte în mod eficient. Horoscopul financiar pentru Scorpion pentru 2024 indică o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Viața personală va fi plină de bucurie, afecțiune și grijă reciprocă. Veți deveni mai atractiv pentru partener în această săptămână și s-ar putea să primiți o surpriză plăcută. Sănătatea fizică și mentală va fi bună, iar nivelurile de energie vor fi ridicate.

Săgetător

Pentru Săgetători, această săptămână va aduce introspecție, cheltuieli inutile și sănătate bună. Veți încerca să priviți în interiorul vostru. Dorința de a ști despre lucruri spirituale și religioase va crește. Financiar, săptămâna indică mai multe cheltuieli, în special pe articole de lux.

Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna aceasta din ianuarie 2024 va aduce rețele, consolidarea relațiilor sociale și mai multă seriozitate cu privire la obiectivele vieții. Săptămâna aceasta veți avea chef să lucrați la proiecte de grup sau la activități de caritate. Vei fi implicat într-o rețea bună săptămâna aceasta și vei întâlni pe cineva care se va dovedi a fi influent și benefic pentru cariera ta. Sunteți sfătuiți să nu vă întâlniți din lăcomie, ci să stabiliți relații bune. Este indicat un nou proiect sau mare client prin intermediul unui prieten. Un prieten apropiat te poate ajuta și cu banii tăi. Sănătatea ta fizică și psihică va fi foarte puternică. Nivelurile de energie și entuziasmul vor fi ridicate.

Vărsător

Vărsător, această săptămână din ianuarie 2024 va aduce prestigiu și perspective de carieră în viața profesională. Săptămâna aceasta veți avea conversații bune cu ofițerii și seniorii de la locul de muncă. Guvernul sau cineva dintr-o poziție puternică vă poate influența pozitiv cariera. Vei putea atrage seniori cu ajutorul muncii tale și vei obține apreciere care te va ajuta să fii mai puternic în domeniul tău de muncă. Veți putea obține recunoașterea publică sau succesul în domeniul ales, după o lungă perioadă de muncă asiduă. Vor exista noi oportunități de avansare în carieră și sunt șanse mari de a întâlni un membru al mamei tale care te va ajuta să avansezi în carieră. Cu toate acestea, s-ar putea să trebuiască să fii mai atent cu finanțele tale în această săptămână și să încerci să eviți orice fel de datorii. Sănătatea fizică și mentală va fi foarte bună, iar nivelurile de energie vor fi, de asemenea, ridicate.

Pești

Pentru Pești, săptămâna aceasta din ianuarie 2024 va aduce vești bune în domeniul învățământului superior și noi responsabilități în viața profesională. Săptămâna aceasta, cei care sunt studenți și încearcă să obțină admiterea în învățământul superior vor primi vești pozitive în acest sens. Pentru aceasta, poate fi necesar să călătoriți pe distanțe lungi. Vei încerca lucruri noi în viața ta profesională. Creșterea carierei și imaginea socială vor fi proeminente pentru tine, iar echilibrul lor va fi important pentru tine.  Există, de asemenea, o indicație a unei scurte excursii la un loc religios în timpul weekendului. Sănătatea fizică și mentală va fi bună, iar nivelul de energie va fi, de asemenea, excelent.