iPhone 8 cu Touch Bar ar putea fi cel mai bun produs Apple in 2017

iPhone 8 cu Touch Bar este prezentat sub forma unui concept pe care multi si-ar dori sa il vada transformat in realitate de catre compania Apple, chiar in 2017. Totul are la baza noul Touch Bar integrat de catre compania Apple in MacBook Pro 2016, acesta permitand controlarea unei varietati de functii ale sistemului de operare folosind un ecran tactil.

In iPhone 8 avem deja un ecran tactil, dar nu la baza panoului frontal, acest concept inlocuind butonul Home cu o parte din ecran, ce poate fi utilizata de catre noi. Practic, ecranul iPhone 8 este ajungit si acopera inclusiv partea frontala, insa acolo conceptul ne arata o varietate de optiuni pentru a controla sistemul de operare iOS.

Ideea unui iPhone 8 cu o asemenea extensie pentru ecran nu este chiar atat de rea, insa problema sta in faptul ca Apple trebuie sa si gaseasca o utilitate pentru o asemenea schimbare. Chiar daca multa lume ar aprecia o modificare de acest gen facuta pentru iPhone, este greu de spus daca vom vedea asa ceva in vreun model viitor.

13 COMENTARII

  1. Indiferent oameni vor fi sa cumpere . Ar fi frumos sa ii schimbe putin designul . Totusi sa cumparam altceva . Deja e a 3-a generatie cu acelasi look

  2. Apple e ca o vorba in Romania, speranta moare ultima si tot cu un rahat de 4.7 inchi cu luminozitate imbunatatita ne amagesc. Posibil si o jumatate de gb de ram ca nu ii lasa sufletul sa ofere mai mult.

  3. Asta nu ar fi o problema,sunt deja de ani buni telefoane care au functia prin care,daca te suna cineva si duci telefonul la ureche,apelul este preluat automat…

  4. de acord, dar ca sa folosesti cea mai de jos parte a telefonului, unde sta butonul, adica sa folosesti ‘touch bar’-ul… ar inseamna sa tii mai jos de jumatate, telefonul cu o singura mana. In felul asta, pierzi din echilibru si risti sa iti cada extrem de des.

  5. Iti dai seama ca vorbim de Apple?Fii sigur ca vor gasi ei un mod elegant de a prezenta utilitatea TB-ului,probabil vor spune ca recomanda sa fie folosit doar cand operam telefonul cu ambele maini,bla..

  6. Am macbook pro r, iPhone, apple tv, apple watch Sunt multumit de toate in afara de apple tv nu ca nu face stream perfect, lin, catre TV. Sunt fanboy…dar cu limite. Apple, de care zici tu, e de cativa ani. Cand era Steve Jobs nu puteai sa faci o asemenea afirmatie decat daca erai chior sau android fan boy la greu, incuiat mintal. De cand nu mai e, au uitat obiectivul principal, sa fie un produs PREMIUM, care ‘it just works’. Dar chiar si asa, este peste restul produselor din gama. Si n-are rost sa incepem discutia gen Android iti ofera libertate…ca sa ce?! Sa stai pe facebook si sa faci poze? E ca si cum ti-ai pune linux acasa in loc de Windows si te crezi hacker, dar nu stii sa rulezi o comanda in terminal. De acord ca poti sa personalizezi ecranul, sa pui alta varianta a sistemului de operare, dar mie-mi place simplitatea. In concluzie, apple n-ar face asa ceva, atat de stupid.. au mai facut tampenii dar nici chiar asa si ti-o spun, ca fan boy open-minded :).

  7. Deși momentan am telefon cu android,în achiziția lui nu a contat libertatea pe care o oferă sistemul de operare și nici prețul,care e asemănător de prețul unui iPhone.E posibil sa greșești când spui că Apple nu ar face un lucru care ție îți pare stupid,nu ar fi prima data(au făcut telefoane cu ecran mai mare de 3.5inch deși spunea că nimeni nu le-ar cumpara, au scos mufa jack, au scos un macbook care,cu toate adaptoarele,arată ca și cum ar fi bolnav,au lansat pe piață o baterie “cocoșată” și cred că lista poate continua.Poate pentru tine produsele Apple sunt superioare produselor concurente,nu contest,fiecare alege ce i se potriveste.Referitor la perioada SJ,sau nu aveai produse Apple atunci,ori ai uitat că existau și în vremea aia probleme.

  8. Sa stii ca sunt multi ca asta https://media.giphy.com/media/7AvQJJc9saB2w/giphy.gif. Dar nu asta era ideea. Ci faptul ca erau bine facute, bine gandite, bine testate. M-am intalnit cu cateva probleme sau am avut ceva idei pe care cu greu le-am realizat, tocmai pentru ca erau ‘dorei’ care spuneau ca nu se poate si cand le aratam ca se poate, veneau cu raspuns de genu’ ‘aaa, asta voiai? pai asta se facea…’. In concluzie, odata ce a disparut el, a disparut si acea motivatie de a atinge noi culmi, de a fi THE BEST of the best chiar si intr-un surub..