LG Tone Studio – boxele pe care le porti in jurul gatului

Cei de la LG nu mai stiu ce produse noi sa aduca pe piata, asa ca in interiorul companiei a fost aprobat proiectul de a dezvolta si lansa LG Tone Studio, o pereche de boxe externe. Spre deosebire de orice alte tipuri de boxe externe, acestea ale celor de la LG pot fi purtate in jurul gatului pentru a reda sunetele foarte aproape de urechile noastre.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata LG Tone Studio si vorbim practic despre un produs care are forma unui colier, dar este mai gros si are boxe incorporate. Desigur ca aceste boxe ce formeaza LG Tone Studio se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si sunt capabile sa redea orice fel de sunete le sunt transmise, exact precum o pereche de boxe normale.

Mai mult decat atat, LG Tone Studio include si o pereche de casti in-ear acestea fiind ascunse in ansabmul principal, tot acolo putand fi si incarcate la nevoie. LG Tone Studio are la baza 4 difuzoare care ar trebui sa redea sunet surround, cei de la DTS lucrand impreuna cu LG pentru a oferi o experienta de folosire cat se poate de buna pentru clienti.

Ca sa fiu complet sincer, LG Tone Studio arata destul de caraghios, insa poate ca experienta oferita de folosirea sa va fi una demna de un produs audio al LG. LG Tone Studio urmeaza sa fie prezentate in cadrul CES 2017, saptamana viitoare.

“The LG TONE Studio (model HBS-W120) personal wearable speaker features four speakers – two full range on the top and two vibrating on the bottom – that give a personal surround sound experience when watching a movie, playing a video game or simply streaming music.”

lg-tone-studio

lg-tone-studio-1