Tim Cook: AirPods au succes neasteptat de mare

Tim Cook a fost prezent la bursa de schimb din New York in cursul acestei zile, ducandu-si nepotul intr-o vizita a uneia dintre cele mai dinamice locatii de pe planeta. Fiind vazut de catre jurnalisti, presedintele Apple a fost asaltat de catre intrebari, iar mai jos puteti vedea o scurta inregistrare facuta de catre cei de la CNBC in locatie.

Tim Cook a fost intrebat da catre unul dintre jurnalisti cand va putea cumpara o pereche de casti AirPods, el afirmand ca i s-a oferit un termen de livrare de 19 februarie pentru ele. Vizibil deranjat de atentia nedorita din acel moment, Tim Cook a spus totusi ca AirPods au avut un succes neasteptat de mare si ca Apple produce cat poate d emulte unitati pentru a acoperi cererea.

Practic, Apple a reusit din nou sa subestimeze cererea AirPods, facand aici o paralela cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus black sau jet black, insa acest lucru era de asteptat. Este greu de spus cand va reusi Apple sa acopere cererea de casti AirPods, insa este foarte clar ca se fac eforturi sustinute pentru a multumi toti clientii dornici sa le cumpere.