Asa recomanda Apple curatarea coroanei digitale a Apple Watch

Daca ati cumparat un Apple Watch si ati observat ca a sa coroana digitala nu se roteste la fel de usor precum in ziua achizitiei, atunci probabil exista diverse mizerii care o impiedica sa functioneze usor. Compania Apple sustine ca exista posibilitatea ca diverse reziduuri sa impiedice functionarea corecta a coroanei digitale in timp, asa ca ofera si o solutie.

Aceasta se aplica doar pentru Apple Watch seria 1 si seria 2, deoarece ele sunt singurele pe care compania Apple le promoveaza ca fiind rezistente la apa. In aceasta idee, cei din Cupertino le recomanda utilizatorilor sa spele coroana digitala a Apple Watch pentru a inlatura orice fel de reziduuri care impiedica folosirea normala a ceasului inteligent.

Conform Apple, pentru a curata coroana digitala a Apple Watc seria 1 si 2 de eventuale mizerii blocate sub ea, este necesara inchiderea ceasului, plasarea coroanei digitale sub un jet, preferabil, cald de apa, timp de 10 – 15 secunde si rotirea ei pentru ca orice fel de mizerii blocate acolo sa fie inlaturate de catre jetul de apa.

Dupa efectuarea acestei proceduri, coroana digitala ar trebui sa functioneze la fel de bine precum in ziua in care ati cumparat ceasul de la compania americana. Desigur ca pentru primul model al Apple Watch nu poate fi aplicata o asemenea rezolvare a problemei, insa macar stiti ce sa faceti in cazul modelelor mai noi vandute de catre cei din Cupertino.

  1. Turn off your Apple Watch and remove it from the charger.
  2. If you have a leather band, remove it from your Apple Watch.
  3. Hold the Digital Crown under lightly running, warm, fresh water from a faucet for 10 to 15 seconds. Soaps and other cleaning products shouldn’t be used.
  4. Continuously turn and press the Digital Crown as water runs over the small gap between the crown and the housing.  
  5. Dry your Apple Watch with a non-abrasive, lint-free cleaning cloth.

curatare-coroana-digitala-apple-watch