Apple Campus 2 – o imagine de 1.7 gigapixeli ii prezinta toate detaliile

O imagine de 1.7 gigapixeli, sau 34,111 x 49,487 pixeli, cu Apple Campus 2 a fost publicata in cursul zilei de ieri, ea prezentand in detaliu toata constructia din Cupertino. Vorbim despre o imagine de rezolutie foarte mare care a fost inregistrata din aer, ea cuprinzand intregul spatiu in care Apple Campus 2 este construit in momentul de fata.

De-a lungul timpului am vazut o varietate de imagini inregistrate din drone in zona in care este construit Apple Campus 2, insa aceasta este prima la o rezolutie atat de mare. Mai mult decat atat, ea este inregistrata direct peste zona in care a fost construit Apple Campus 2 si ne arata mult mai clar pozitionarea tuturor cladirilor si cat a fost finalizat din fiecare.

Imaginea finala a fost inregistrata folosind o camera PhaseOne iXA-RS1000, iar calitatea este una demna de o imagine cu rezolutie atat de mare. aceasta este cea mai mare si mai clara imagine facuta pana acum pentru Apple Campus 2, iar pe masura ce intreaga constructie se apropie de final, probabil vom vedea si altele similare inregistrate in locatie.

Puteti vedea intreaga imagine in acest website.

apple-campus-2-imagine-1-7-gigapixeli