Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi avut probleme doar cu bateria

Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi explodat doar din cauza bateriilor folosite de catre Samsung, ci si din cauza altor componente interne.

Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi avut probleme doar cu bateria, conform unor surse apropiate companiei coreene, ci cu o multitudine de alte componente. Dimineata v-am spus ca Samsung intentioneaza sa dezvaluie adevaratele probleme ale Samsung Galaxy Note 7 in cursul acestei luni, iar rezultatele sunt asteptate de un numar foarte mare de persoane.

Dupa aparitia primelor cazuri de terminale Samsung Galaxy Note 7 explodate, vina a fost aruncata asupra bateriilor produse de catre Samsung SDI chiar pentru compania Samsung. In momentul in care si bateriile unui producator chinez au inceput sa explodeze in Samsung Galaxy Note 7, a devenit foarte clar faptul ca problema nu este doar de la baterii.

Vorbind sub protectia anonimatului, surse apropiate companiei Samsung sustin ca in realitate, Samsung Galaxy Note 7 ar fi avut probleme cu mai multe componente. Exista posibilitatea ca diverse componente interne ale Samsung Galaxy Note 7 sa se fi supraincalzit si umflat, afectand in schimb bateria integrata in produsele companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi avut probleme doar cu bateria

Nu este greu de crezut ca unele componente ale Samsung Galaxy Note 7 s-au supraincalzit intr-o carcasa despre care multi au spus ca este prea mica pentru componentele plasate in ea. Totodata, exista posibilitatea si ca supraincarcarea unor componente sa fi afectat in final bateria Samsung Galaxy Note 7, dar toate acestea sunt doar simple presupuneri deocamdata.

Teoretic, in ianuarie Samsung ar trebui sa dezvolte adevaratul motiv al esecului Samsung Galaxy Note 7, insa e greu de spus daca adevarul va iesi la iveala. Samsung a incercat sa ascunda unele cazuri de terminale Samsung Galaxy Note 7 explodate, asa ca sinceritatea companiei poate fi pusa la indoiala in baza actiunilor sale anterioare.

Cat de sincera este, sau nu, compania Samsung, vom afla in momentul in care vor fi publicate rezultatele anchetei facute pentru Samsung Galaxy Note 7 pana in prezent.

samsung-galaxy-note-7-probleme-baterie