Samsung anunta in ianuarie cauza exploziilor Galaxy Note 7

Compania Samsung va anunta in luna ianuarie rezultatele investigatiei proprii privind cauzele exploziilor bateriilor Galaxy Note 7, asa ca vom afla in sfarsit ce de sunt terminalele atat de periculoase. Surse anonime din cadrul Samsung au confirmat pentru presa din Coreea de Sud aceasta informatie, lumea intreaga asteptand de luni de zile un deznodamant pentru aceasta tragedie.

Samsung a anuntat in octombrie ca initiaza o ampla investigatie pentru a afla adevarata cauza a exploziilor bateriilor Galaxy Note 7, asta dupa ce a afirmat ca a rezolvat initial problema. Dupa acest al doilea esec, Galaxy Note 7 a fost retras definitiv de pe piata, aproape toate terminalele fiind returnate la compania Samsung pana la sfarsitul anului 2016.

Cu aproximativ 5.1 miliarde de dolari pierdute din cauza Galaxy Note 7, cei de la Samsung au dorit sa afle adevarata cauza a problemei pentru a putea lansa un Galaxy S8 perfect. Desi a anuntat initial ca va anunta rezultatul investigatiei sale pana la finalul anului 2016, iata ca Samsung a decis sa faca acest anunt abia luna aceasta.

Diverse teorii au afirmat ca intreaga cauza a problemei are la baza faptul ca Samsung a „inghesuit” baterii prea mari intr-o carcasa prea mica. In realitate, deocamdata nu stim ce anume a stat la baza tuturor acestor probleme, insa cei de la Samsung vor dezvalui misterul pana la sfarsitul lunii ianuarie, asa ca vom afla mai multe despre ceea ce s-a intamplat.

galaxy-note-7-explozii

Articolul precedentAirPods jet black sunt produsul perfect al Apple
Articolul următoriOS 10.2 jailbreak – cand va fi lansat ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.