CES 2017: Blackberry Mercury seamana cu iPhone 7

La CES 2017 a fost prezentat Blackberry Mercury, un nou smartphone produs de catre canadieni, dar care ruleaza sistemul de operare Android dezvoltat de catre Google. Terminalul are o tastatura qwerty si se inscrie in design-ul standard al celor de la Blackberry, exceptie facand marginile carcasei, care seamana foarte mult cu cele ale iPhone 7.

Daca va veti uita la clipul video de mai jos, veti vedea ca marginile carcasei au inclusiv antene in locurile in care ele exista pe terminalele iPhone de peste 2 ani de zile, butoanele laterale fiind deasemenea similare. Nu intregul design al Blackberry Mercury seamana cu cel al iPhone 7, insa exista destule elemente care ne aduc aminte de terminalele Apple.

Blackberry Mercury a fost anuntat prin intermediul teaserului de mai jos, insa separat de el nu exista alte informatii importante cu privire la terminal. Blackberry Mercury urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul CES 2017, asa ca atunci vom afla mai multe in legatura cu el, deci nu vom mai avea de asteptat chiar atat de mult.

7 COMENTARII