CES 2017: Fasetto Link aduce 2 TB de spatiu pe iPhone

CES 2017 a fost platforma perfecta pentru ca Fasetto Link sa fie prezentat oficial pentru lumea intreaga si vorbim despre un mediu de stocare care aduce 2 TB de spatiu pentru iPhone. Vorbim despre un dispozitiv de dimensiuni relativ mici, el ascunzand un SSD de 2 TB, care ofera si viteze foarte mari pentru transferul de date pe iPhone sau alt smartphone Android.

Fasetto Link poate stoca orice fel de fisiere pe care ni le putem imagina, iar cu ajutorul unei aplicatii pentru iPhone, o buna parte dintre ele pot fi accesate prin iPhone. Folosind o conexiune Wi-Fi, Fasetto Link ne permite inclusiv sa facem streaming audio/video pentru continutul multimedia disponibil in el, asa ca vorbim despre o functionalitate pe care oricine si-ar dori-o.

Fasetto Link este rezistent la impact, apa, sau praf, incarcarea sa putand fi facuta prin USB-C, desi transferul de date se face prin Wi-Fi. Practic, vorbim despre un cloud propriu pe care-l avem mereu la indemana pentru a stoca si accesa fisierele de care avem nevoie, el nefiind totusi capabil sa salveze datele din terminalele noastre, iCloud fiind in continuare util pentru asa ceva.

La CES 2017 creatorii Fasetto Link au anuntat ca dispozitivul este disponibil in trei versiuni separate care au 256 GB, 512 GB si 2 TB spatiu de stocare. Preturile pentru Fasetto Link sunt de 350, 500 si 1150 de dolari, el avand si o baterie externa de 29 de dolari, sau un adaptor LTE care costa 150 de dolari, toate produsele putand fi precomandate de la producator cu livrare in aprilie.

ces-2017-fasetto-link

Articolul precedentNike promoveaza Apple Watch Nike+ cu ajutorul lui Kevin Hart
Articolul următorCES 2017: Moen iti incalzeste apa din dus cu iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.