CES 2017: Moen iti incalzeste apa din dus cu iPhone

CES 2017 ne aduce un gadget nou de la Moen, mai exact un dus inteligent care poate fi controlat direct dintr-o aplicatie pentru terminalele iPhone. Daca v-ati saturat sa asteptati in dus pentru ca apa sa se incalzeasca, atunci Moen are solutia perfecta pentru voi, adica un dus inteligent care poate fi controlat de la distanta.

Cu ajutorul aplicatiei pentru iPhone putem seta temperatura la care dorim sa se incalzeasca apa care curge prin dusul Moen, nu mai putin de 12 setari fiind disponibile. Conform producatorilor, nu mai putin de 4 capuri pentru dusuri pot fi conectate la Moen, acesta monitorizand temperatura apei care curge prin intermediul sau.

Desigur ca Moen nu incalzeste apa, ci doar monitorizeaza temperatura celei care curge prin el si ne trimite o notificare in momentul in care aceasta atinge temperatura dorita de catre noi. Dupa ce primim notificarea putem intra in dus pentru a ne bucura de apa calda pe care o doream, astfel ca nu trebuie sa mai asteptam pentru ca apa sa se incalzeasca.

Pentru ca CES 2017 este doar platforma prin care acest dispozitiv al Moen este doar prezentat, lansarea sa va avea loc in martie. Acum vine si partea cea mai grea, adica pretul de 1160 de dolari pentru un dispozitiv care se conecteaza la un sistem cu doua iesiri, 2200 de dolari fiind pretul pentru unul care se conecteaza la un sistem cu patru iesiri, asa ca vorbim despre o suma mare care trebuie cheltuita.

ces-2017-moen-dus-inteligent