CES 2017: LG a prezentat cel mai subtire televizor 4K

CES 2017 ne aduce cel mai subtire televizor 4K din partea companiei LG, aceasta prezentandu-si creatia in cursul acestei zile in Las Vegas. Vorbim desigur despre o suita de noi televizoare 4K OLED, marea noutate adusa de catre acestea pentru CES 2017 fiind grosimea extrem de redusa pe care compania LG a reusit sa o obtina pentru ele.

Mai exact, pentru modelele cu ecrane de 65 de inch, ecranul televizoarelor 4K ale LG au o grosime de doar 2.57 milimetri, ele fiind disponibile si intr-o versiune cu ecrane de 77 inch. Cu o greutate de 7.7 KG, aceste televizoare 4K HDR OLED ale celor de la LG par a fi o adevarata minune a ingineriei, din moment ce rezista dupa montarea pe un perete.

“Magia” din spatele realizarii celor de la LG sta in faptul ca ecranele sale OLED nu au nevoie de la fel de multa iluminare pentru a functiona, astfel ca sunt mai subtiri. Mai mult decat atat, componentele interne sunt stocate intr-o boxa care se plaseaza la baza televizorului, deci ea este necesara pentru ca intregul televizor 4K LG sa functioneze.

Separat de reducerea substantiala a grosimii carcasei, cei de la LG au reusit sa implementeze suport pentru multiple tipuri de HDR, Dolby Vision si HLG. Practic, LG a creat televizoare exceptionale din multiple puncte de vedere si ele vor avea cu siguranta preturi pe masura, desi cei de la LG nu le-au anuntat la CES 2017, dar o vor face in curand.

ces-2017-lg-televizor-4k-subtire

ces-2017-lg-televizor-4k-subtire-1

ces-2017-lg-televizor-4k-subtire-2