iPad Pro 2 – doua noi modele vor fi lansate in 2017

iPad Pro 2 va fi lansata in doua modele noi in primavara anului 2017, ele urmand a avea ecrane cu diagonala de 12.9 inch si 10.5 inch.

iPad Pro 2 va fi disponibila in doua modele in primavara anului 2017, compania Apple lucrand din greu la finalizarea produselor care ar trebui prezentate in martie. Astazi au aparut noi informatii cu privire la cele doua modele ale iPad Pro 2 ce vor fi disponibile in 2017, ele dezvaluindu-ne planurile celor de la Apple cu doar doua luni inaintea prezentarii.

Conform unui celebru analist asiatic, iPad Pro 2 urmeaza sa fie disponibila in versiuni cu ecrane 12.9 inch si un model care are diagonala cuprinsa intre 10 inch si 10.5 inch. iPad Pro cu ecran de 9.7 inch va fi tinuta in continuare in vanzare, dar la un pret mai mic, in timp ce modelul cu ecran de 10/10.5 inch nu va avea margini intre ecran si carcasa.

iPad Pro 2 cu ecran de 12.9 inch si 10/10.5 inch urmeaza sa aiba un chip A10X integrat de catre compania Apple, deci vor avea performante de top. iPad Pro cu ecran de 9.7 inch urmeaza sa foloseasca in continuare vechiul chip A9 al actualei serii, deci practic ea nu ar urma sa fie actualizata, ci doar tinuta pe piata ca o optiune ieftina pentru clienti.

iPad Pro 2 – doua noi modele vor fi lansate in 2017

Desi Apple va lansa doua noi modele ale iPad Pro 2 si va tine in vanzare un model vechi al iPad Pro, care are un pret mai mic, vanzarile urmeaza sa scada in continuare. Aproximativ 35 – 37 de milioane de unitati ale iPad urmeaza sa fie vandute in 2017, conform analistilor, iar asta pe fondul unei scaderi majore a interesului pentru asemenea tablete.

“We note the 12.9″ model will be the second generation of the existing 12.9″ iPad Pro, the 10-10.5″ model will be the high-end model equipped with a narrow bezel design, and the 9.7″ model will be the low-priced option. The former two models will have an A10X chip manufactured by TSMC, while the latter comes with an A9 chip made by Samsung.”

Informatiile aparute astazi sugereaza faptul ca pentru iPad Pro 2 compania Apple nu s-ar fi hotarat inca asupra diagonalei ecranului pentru cel de-al doilea model nou. Realitatea este ca decizia a fost luata deja, pentru ca iPad Pro 2 va intra in curand in productie si diagonala va fi cel mai probabil cea de 10.5 inch, zvonita in atatea randuri.

Cele doua noi modele ale iPad Pro 2 urmeaza sa fie prezentate in luna martie de catre compania Apple, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc tot atunci.

ipad-pro-2-noutati-2017

7 COMENTARII

  1. …pe mine m-au pierdut după “actualizarea” prețurilor pentru tablete. Aștept sa “crape” Air 2-ul cu iOS 9 …si mai vedem.

  2. eeeeeeee :)) de mici asa cu tabletele? ma rog nu ma bag:) dar poate daca ar ajunge la 7 ani ar vrea deja ipad pro 🙂 oricum ipad mini 4 e superb