iPad Pro 10.5 inch concept ne prezinta viitoarea tableta Apple

iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple in cursul anului 2017, noua diagonala pentru ecran urmand a oferi noi optiuni pentru cei interesati de un asemenea produs. Viitorul model al iPad Pro urmeaza sa fie mai subtire decat actualele, dar ar trebui sa aiba si aceleasi dimensiuni precum actuala tableta iPad Pro, cu ecran de 9.7 inch.

Pentru a ne prezenta intr-o anumita masura cum ar putea arata iPad Pro 10.5 inch, un grafician a creat conceptul pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos. El prezinta o tableta iPad Pro de culoare jet black, care are camera duala si multe alte schimbari, insa e putin probabil ca toate sa fie oferite de catre compania Apple incepand de anul viitor.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

Articolul precedentHitman GO este vandut la oferta pentru iPhone
Articolul următorAlto’s Adventure – un joc grozav disponibil la oferta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.