Apple schimba formatul Carpool Karaoke pentru Apple Music

Acum cateva luni a fost anuntat oficial faptul ca Apple a cumparat formatul emisiunii Carpool Karaoke create de catre James Corden si ca o va integra in Apple Music. Ei bine, astazi aflam ca noul format al Carpool Karaoke va fi diferit fata de cel trecut, iar James Corden nu va mai fi gazda episoadelor, Apple crezand ca schimbarea gazdei in fiecare episod este o idee mai buna.

Conform informatiilor de astazi, in fiecare episod al Carpool Karaoke va exista cate o gazda diferita si vorbim aici despre o vedere cunoscuta in SUA. Noua versiune a emisiunii Carpool Karaoke ne va aduce nu mai putin de 16 episoade a cate 30 de minute fiecare, deci in total vorbim despre 8 ore de emisiuni pe care compania Apple le va distribui prin Apple Music.

Producatori ai emisiunii Carpool Karaoke s-au gandit ca a copia formatul original este o idee proasta, asa ca au hotarat sa faca o schimbare majora. In aceasta idee, in noul Carpool Karaoke vor exista combinatii cu mult mai diferite fata de cele pe care le facea James Corden si totul pentru a trage cat mai mult public pentru viitoarele emisiuni.

Carpool Karaoke va fi in continuare produsa de catre Eric Pankowski, Ben Winston si James Corden, deci teoretic ar trebui sa fie vorba despre un show relativ similar. In ciuda acestui lucru, schimbarile ar putea aduce un suflu nou pentru emisiune si ar putea convinge mai multa lume sa se aboneze la Apple Music, asa cum vrea Apple.

“”We’re really excited about the pairings we’re putting together,” Corden said. Those pairings include more traditional musical choices like John Legend and Alicia Keys and Seth MacFarlane and Ariana Grande, but also more outside-the-box choices like Billy Eichner in the passenger seat, surrounded by the band Metallica, or former NFL star and talk show host Michael Strahan and NASCAR driver Jeff Gordon.”

In momentul de fata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata noua versiune a Carpool Karaoke, insa aceasta este doar una dintre emisiunile pregatite de catre Apple, Vital Signs si Planet of the Apps fiind celelalte.

carpool-karaoke-tim-cook-apple

1 COMENTARIU