AirPods si primul stand pentru incarcare

Desi castile AirPods au o carcasa speciala prin care se incarca, iata ca Spigen a decis sa lanseze un dock prin care permite incarcarea acesteia de catre utilizatori. Mai exact, noul dock al Spigen poate incarca in totalitate carcasa, iar aceasta incarca in schimb castile pe care utilizatorii le folosesc pentru a asculta muzica, ideea fiind una destul de interesanta.

Carcasa castilor AirPods are un port Lightning prin care se poate face incarcarea, un cablu standard de incarcare permitand livrarea de energie catre baterie. Stand-ul tine si carcasa fixa in timpul incarcarii, deci preluarea castilor din carcasa va fi mai usor de facut de catre utilizatori, asa ca vorbim despre un produs destul de interesant oferit de catre Spigen.

Stand-ul celor de la Spigen poate fi extrem de util pentru persoanele care sa tem sa-si piarda castile AirPods, iar cu un pret de vanzare de doar 12 dolari, el este mai mult decat acceptabil ca si pret. In momentul de fata noul stand al Spigen poate fi cumparat de pe website-ul producatorului si probabil vor fi multe persoane interesate de el.

  • Conveniently docks and keeps your AirPods charged with an opening for the lightning cable
  • Compatible only with Authentic Original Apple Lightning Cable (Not Included)
  • Polycarbonate (PC) / Thermoplastic Polyurethane (TPU) construction keeps the charging case scratch-free in everyday use
  • Features a Nanotac™ base to ensure a non-slip experience
  • Patent Pending

spigen-stand-incarcare