Prima Pagina eMAG MacBook la eMAG cu reducere de pana la 1600 LEI

MacBook la eMAG cu reducere de pana la 1600 LEI

eMAG are astazi in oferta diverse modele ale MacBook si iMac cu pana la 1600 LEI reducere in aceasta pagina, o serie de modele fiind disponibile. Vorbim despre o gama variata de laptopuri Apple care sunt vandute la pret foarte bun de catre cei de la eMAG, asa ca veti gasi cu siguranta ceva care sa faca un cadou frumos astazi.

Incepem cu seria MacBook, eMAG avand in vanzare atat modelele Air, cat si cele cu ecran de 12 inch, sau cele Pro, inclusiv modelele cu Touch Bar lansate in aceasta toamna. In aceasta pagina sunt toate modelele de MacBook vandute de catre cei de la eMAG, ele avand reducere de pana la 15%, in cele mai multe cazuri pretul final fiind mai mic decat cel din Apple Store.

Daca va doriti un iMac, atunci eMAG are reduceri si mai bune pentru voi, de pana la 12% in aceasta pagina, ele fiind considerabile in raport cu pretul de baza. Exact precum in cazul MacBook, vorbim despre un pret final care, in cele mai multe situatii, ajunge sub cel de baza pentru vanzarea produsului, raportat cu pretul cerut in Apple Store de catre Apple.

MacBook la eMAG cu reducere de pana la 1600 LEI

Daca sunteti in cautarea unui Mac Mini, ei bine eMAG are ceva pentru voi si aici, aceste produse avand reduceri mai mici, de doar cateva sute de lei in aceasta pagina. Din pacate in sectiunea de resigilate nu exista vreun model de Mac pe care sa il puteti cumpara la un pret foarte bun de la eMAG, insa probabil in viitor vor aparea.

Facand un rezumat al celor de mai sus, puteti cumapra de la eMAG MacBook/iMac-uri cu reduceri de pana la 1600 LEI din aceasta pagina si la preturi ceva mai mici din aceasta pagina. Nu uitati sa urmariti cu mare atentie promotiile celor de la eMAG, deoarece ele se schimba constant.

macbook-emag-reduceri

LIKE
Articolul anteriorEvolutia iPhone in 10 ani pe piata (infografic)
Urmatorul articoliPhone a schimbat lumea si este de neegalat astazi