Apple Campus 2 se apropie de finalizare (VIDEO)

Un nou clip video aparut saptamana trecuta ne arata progresul facut in constructia Apple Campus 2 in Cupertino, intreaga constructie fiind aproape de finalizare. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, cea mai mare parte a cladirii principale este deja finalizata si aproape intregul acoperis a fost amplasat, insa mai exista mult de lucru.

Compania Apple spune ca pana la finalul T2 2017, adica iunie, va finaliza si amenajarea exterioara a campusului, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand totul va fi finalizat. In ciuda acestui lucru, Apple s-ar putea muta in noul sau sediu chiar mai devreme de atat, unii afirmand ca unii angajati ar putea incepe lucrul acolo chiar din ianuarie.

Desi aceste informatii nu sunt deocamdata 100% clare, este destul de cert faptul ca Apple Campus 2 a intrat pe „ultima suta de metri” in ceea ce priveste procesul de constructie.

Articolul precedentiPad Pro 2 10.5 inch si potrivirea cu strategia Apple
Articolul următoreMAG vinde Apple Watch cu 2000 LEI reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.