iPad Pro 2 10.5 inch si potrivirea cu strategia Apple

iPad Pro 2 10.5 inch ar urma sa fie lansata anul acesta de catre compania Apple, noua tableta urmand a ocupa o pozitie intermediara in oferta de tablete cu ecran mare pe care Apple le vinde. Incepand din martie, Apple va vinde tablete cu ecrane de 9.7 inch, 10.5 inch si 12.9 inch, iar cea din mijloc urmeaza sa se potriveasca perfect in ceea ce exista acum in vanzare.

Mai exact, Apple vrea sa pastreze neschimbate dimensiunile iPad Pro 9.7 inch, dar sa includa un ecran de 10.5 inch, care ar elimina marignile panoului frontal. Produsul final ar arata precum cel din prima imagine de mai jos, deci vom vorbim despre o tableta cu un ecran mai mare, dar cu dimensiuni identice cu cele ale actualului model de 9.7 inch.

Cand a lansat iPad Pro 12.9 inch, Apple a explicat ca in landscape vorbim despre asezarea a doua iPad Pro 9.7 inch una langa cealalta pentru a acoperi ecranul si puteti vedea in imaginea de mai jos explicatia. In cazul iPad Pro 2 10.5 inch, am vorbim despre dimensiunea pe diagonala a doua tablete iPad Mini 7.9 inch pentru a acoperi ecranul.

In final, in prima poza puteti vedea o foaie de hartie de 10.5 inch asezata pe o tableta iPad Pro cu ecran de 9.7 inch si lucrurile se potrivesc perfect. Cam asa ar trebui sa arate si versiunea finala a tabletei iPad Pro 2 cu ecran de 10.5 inch, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ea inca de pe acum.

ipad-pro-2-10-5-inch

ipad-pro-2-10-5-inch

8 COMENTARII

  1. Din pacate/fericire vad ca ipad in ultimul timp primeste lucrurile noi. Gen primul ios cu min 32gb, primul ios cu display p3, cu stereo speakers etc

  2. Tehnologia (încă) nu e suficient de matură pentru un fingerprint-button integrat în display, adică, pe lângă capabilitățile de Touch ID, să poată în același timp să funcționeze și ca o parte din display.