21.2 C
București
vineri, martie 29, 2024

Acasă LG LG G6 va avea ecran de 5.7 inch cu 18:9 aspect ratio

LG G6 va avea ecran de 5.7 inch cu 18:9 aspect ratio

LG G6 va fi primul smartphone Android care va fi echipat cu un ecran al carui diagonala are 5.7 inch, dar si un aspect ratio foarte neobisnuit pentru un asemenea produs, adica 18:9. Daca majoritatea smartphone-urilor au aspect ratio standard 16:9, sau chiar 4:3, cei de la LG s-au gandit sa schimbe putin lucrurile si sa ofere ceva neobisnuit cu un aspect ratio diferit.

Ecranul de 5.7 inch al LG G6 va avea rezolutie de 2880 x 1440 pixeli, iar lipsa marginilor panoului frontal i-ar fi fortat pe cei de la LG sa aleaga acest aspect ratio neobisnuit. Totusi, ecranul are o densitate de 564 pixeli per inch si afiseaza imaginile extrem de clar, tehnologia inTOUCH oferind o experienta mult mai buna de interactiune cu ecranul.

Conform unora, LG G6 va avea un ecran unic pentru un smartphone si altii l-au unumit Super Wide, insa in final vorbim despre ceva cu adevarat impresionant lansat de catre LG. Intr-o perioada in care pe piata exista extrem de multe smartphone-uri Android, cei de la LG aveau nevoie de un smartphone cu care sa iasa in evidenta si au facut-o pe deplin cu LG G6.

Desi nu se stiu componentele interne, se stie ca LG G6 va fi cu 1mm mai subtire decat LG G5, dar si ca vizibilitatea in lumina puternica a soarelui va creste cu 10%. LG G6 urmeaza sa fie prezentat de catre compania LG in cadrul Mobile World Congress 2017, care va avea loc la Barcelona in cursul lunii viitoare, dar nu se se stie cat va costa, sau cand va fi lansat oficial.

lg-g6