Samsung va lansa un smartphone pliabil care se transforma intr-o tableta

Compania Samsung urmeaza sa lanseze un smartphone pliabil in cursul anului 2017, iar conform unor zvonuri aparute astazi, el ar urma sa se poata transforma intr-o tableta. Vorbim despre un smartphone al carui dimensiuni nu se cunosc, dar care dupa pliere urmeaza sa se transforme intr-o tableta cu ecran de 7 inch care are o lungime de 18 cm.

Vorbim despre un smartphone care este format dintr-un ecran care acopera, probabil, cea mai mare parte a intregii sale carcase si care probabil ar avea ecrane pe ambele parti pliate. Desigur ca el ar fi mult mai gros decat unul dintre smartphone-urile obisnuite, dar are beneficiul adaugat de a se putea transforma intr-o tableta de 7 inch la nevoie.

Ideea de a aduce asemenea smartphone-uri pe pietele globale a aparut in cursul anului trecut, iar anul acesta se pare ca va prinde contur, dar nu numai de la Samsung. Conform informatiilor aparute astazi, inclusiv cei de la LG ar urma sa lanseze un smartphone similar, dar cu un ecran flexibil, deci probabil design-ul si functionalitatea vor fi oarecum diferite.

Samsung va lansa un smartphone pliabil care se transforma intr-o tableta

Practic, intr-o anumita masura vorbim despre o reintoarcere la smartphone-urile groase si pliabile care au disparut acum aproximativ 10 ani. Desigur ca dispozitivele de acum ar trebui sa fie mult mai interesante deoarece au un rol mult mai util, dar ramane de vazut exact cum vor fi create ele si cat de utile se vor dovedi a fi intr-adevar.

“Samsung Electronics is highly likely to unveil foldable smartphones in the third quarter of this year. Samsung is expected to roll out more than 100,000 units of fold-out devices in the third quarter. The smartphone, whose panels face outward upon folding, may be used as a 18-centimeter tablet when unfolded.”

Pentru ca vorbim despre un dispozitiv neobisnuit, cei de la Samsung ar intentiona sa lanseze doar 100.000 de unitati in T3 2016 pentru a vedea ce raspuns exista de la piata. Daca vor exista suficient de multi consumatori interesati de aceste dispozitive, atunci productia ar putea creste, insa in caz contrar, el ar putea fi dat uitarii.

Ca sa fiu sincer, cred ca dispozitivele de acest gen vor avea succes, insa nu chiar atat de mare.

samsung-ecran-pliabil