De ce exista monede in interiorul unor MacBook Pro ?

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, in interiorul unor MacBook Pro au fost gasite monede, sau diverse alte obiecte, acestea fiind localizate in interiorul Super Drive. Vorbim despre o componenta menita sa permita citirea de CD/DVD-uri, insa se pare ca ea este perfecta si pentru stocarea diverselor obiecte de mici dimensiuni.

In clipul video de mai jos vedeti un reportaj facut pe tema monedelor misterioase care ajung in interiorul MacBook-urilor, ele fiind descoperite intotdeauna in acelasi loc, in Super Drive. Multa lume se intreaba cum ajung monedele acolo, unii ajungand sa afirme si ca ele sunt introduse de catre cei care asambleaza produsele Apple in fabricile din China.

In realitate, angajatii Apple spun ca prin deschizatura Super Drive incap diverse obiecte foarte mici, de la monede si pana la carduri SD, agrafe si nu doar atat. In general copiii introduc orice prind in aceste porturi, insa in unele cazuri monedele pot patrunde daca MacBook Pro-ul este plasat intr-un rucsac in care exista monede lasate.

Misterul monedelor, sau a altor obiecte, gasite in Super Drive este de fapt foarte implu explicat prin faptul ca gaura lasata in carcasa faciliteaza intrarea multor obiecte. Fie ca sunt introduse fortat, sau ajung din intamplare acolo, de-a lungul anilor angajatii Apple au gasit foarte multe obiecte straine in interiorul MacBook-urilor.

“Jonas, who claims to be a former Apple Store Genius Bar worker, said he and his fellow technicians often found random items inside MacBooks and “90 (percent) of the time, it was the result of kids shoving things in the Optical Drive. We’d find coins, paperclips, SD cards, you name it. If it was slim enough to fit the slot, we’d find it in there.””

https://www.youtube.com/watch?v=yP3tl2k9ass