Prima Pagina Mac Pro Mac Pro 2 concept prezinta un calculator dorit de multi fani Apple

Mac Pro 2 concept prezinta un calculator dorit de multi fani Apple

iphone 8 precomanda emag banner

Compania Apple a lansat actualul model al Mac Pro in cursul anului 2013 si a uimit extrem de multa lume cu design-ul ales pentru acest produs. De atunci si pana acum nu a mai fost lansata vreo actualizare pentru Mac Pro, iar lumea incepe sa ceara din nou o versiune actualizata, cu un design imbunatatit, dar si cu componente mai puternice.

Ei bine un grafician s-a gandit sa raspunda acestor cereri cu un concept nou pentru Mac Pro pe care l-a numit extrem de sugestiv, Mac Pro 2. Separat de usoara schimbare a design-ului conic, acest concept al Mac Pro 2 propune o schimbare majora, mai exact optiunea de a schimba componentele vechi cu altele noi intr-un mod mult mai simplu decat acum.

Vorbim despre ceva aproape modular, desi ideea de a lansa un calculator modular ar fi mult mai apreciata de catre clientii companiei Apple. Desigur ca in “ADN-ul” companiei nu sta ideea de a permite modificarea componentelor, asta desi in momentul fondarii sale, Steve Wozniak dorea ca acest lucru sa poata fi posibil pentru toata lumea.

iphone 8 precomanda emag romania

Ce parere aveti despre acest concept al Mac Pro 2 ?

emag revolutia preturilor articole
  • andrei0120

    Oh wow super

  • Viorel Preda

    Arata superb, si din ceea ce ne-a obisnuit Apple, cu siguranta va fi super performant!

  • askforme

    Super !