Mac Pro 2 concept prezinta un calculator dorit de multi fani Apple

Compania Apple a lansat actualul model al Mac Pro in cursul anului 2013 si a uimit extrem de multa lume cu design-ul ales pentru acest produs. De atunci si pana acum nu a mai fost lansata vreo actualizare pentru Mac Pro, iar lumea incepe sa ceara din nou o versiune actualizata, cu un design imbunatatit, dar si cu componente mai puternice.

Ei bine un grafician s-a gandit sa raspunda acestor cereri cu un concept nou pentru Mac Pro pe care l-a numit extrem de sugestiv, Mac Pro 2. Separat de usoara schimbare a design-ului conic, acest concept al Mac Pro 2 propune o schimbare majora, mai exact optiunea de a schimba componentele vechi cu altele noi intr-un mod mult mai simplu decat acum.

Vorbim despre ceva aproape modular, desi ideea de a lansa un calculator modular ar fi mult mai apreciata de catre clientii companiei Apple. Desigur ca in “ADN-ul” companiei nu sta ideea de a permite modificarea componentelor, asta desi in momentul fondarii sale, Steve Wozniak dorea ca acest lucru sa poata fi posibil pentru toata lumea.

Ce parere aveti despre acest concept al Mac Pro 2 ?