eMAG vinde manusi touch la reducere astazi

eMAG vinde manusi touchscreen cu pana la 36% reducere astazi, preturile fiind foarte mici pentru manusi care va permit sa folositi telefoanele iarna.

eMAG are astazi in vanzare o gama foarte variata de manusi touchscreen pe care le puteti folosi pentru a va incalzi in momentele in care va folositi telefoanele afara. Pentru ca ne aflam in plina iarna si pentru ca in zilele urmatoare este asteptat un nou val de ninsori in Romania, in aceasta pagina a eMAG gasiti o gama variata de manusi touchscreen care sunt utile, dar si ieftine.

Vorbim despre manusi touchscreen pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata cu pana la 36% reducere in aceasta pagina si care cu siguranta va vor usura viata in folosirea zilnica a telefoanelor. Folosesc asemenea manusi pentru a utiliza iPhone 7 afara cand temperaturile scad cu mult sub 0 grade, iar la eMAG veti gasi si manusi touchscreen suficient de bune pentru a fi folosite cu orice telefon mobil cu ecran tactil.

Manusile touchscreen sunt special produse pentru a contine fire ce permit transferul de electricitate si implicit controlarea unui ecran tactil al unui telefon mobil. Manusile normale nu sunt capabile sa ofere o asemenea functionalitate in baza modului in care sunt gandite, insa la eMAG veti gasi manusile touchscreen potrivite pentru a nu ramane cu mainile inghetate iarna.

eMAG vinde manusi touch la reducere astazi

In momentul de fata folosesc acest model de manusi de la Cellularline, care nu sunt momentan in stoc, insa daca le gasiti pe undeva, este bine sa stiti ca ele functioneaza chiar si cu iPhone 7. Deblocarea nu va fi posibila daca aveti Touch ID activ pentru ca prin manusa touchscreen nu poate fi scanata amprenta, insa puteti introduce fara probleme codul de siguranta.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina a celor de la eMAG gasiti manusi touchscreen cu pana la 36% reducere in momentul de fata si cu siguranta veti gasi macar un produs potrivit pentru folosire in viata de zi cu zi.

emag-manusi-touchscreen-telefon